Om/Kontakt

Midtimellem drives af Ida Emilie Petersen. En livsstilsblog om alt hvad der optager og begejstrer mig i form af design, mode, mad, skønhed, rejser, kultur og hverdagslykke. Jeg blogger med udgangspunkt i mit elskede Aalborg, hvor jeg bor med min kæreste, hund og inden længe en lille babypige.

Jeg kan kontaktes på idaemilie84@hotmail.com

7 kommentarer til “Om/Kontakt

  1. Ida Forfatter

   Hej Carina!
   Mit kamera er et canon eos 1000d, og jeg bruger et fast 50 mm objektiv. Især objektivet gør en stor forkel, sammenlignet med den standardlinse som fulgte med kameraet, og man vænner sig til at undvære zoom.

   Svar
 1. Sara

  Hej ida:-)
  Jeg hedder Sara og jeg skal til at gå i 6. Kl. Har du ikke undervist på Assens skole???
  For jeg har nemlig lånt nogen bøger af dig og jeg ville lige hører dig om du stadig bor i Nøvling for så kan jeg måske tage ud at aflevere dem engang jeg kommer forbi?? Iøvrigt er det skøn blog du har;-)
  Hilsen Sara

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Hej Sara!
   Hvor er det sjovt at høre fra dig her :) Du har fat i den helt rigtige. Bøgerne skal du ikke tænke mere på, jeg har faktisk købt nogle nye på et loppemarked, så du kan beholde dem eller smide dem ud, alt efter hvad der passer dig.
   Håber alt er vel i Assens.
   Knus, Ida

   Svar
   1. Sara

    Mega tusinde tak for bøgerne!!! De var virkelig sjove, din gamle klasse har det helt fint og håber på at du snart kan komme og besøge os når du engang får tid;-) jeg håber at du har det godt:)
    Kram fra sara

    Svar

Skriv en kommentar