Om/Kontakt

Midtimellem drives af Ida Emilie Petersen. En livsstilsblog om alt hvad der optager og begejstrer mig i form af design, mode, mad, skønhed, rejser, kultur, børnetøj, familieliv og hverdagslykke. Jeg blogger med udgangspunkt i mit elskede Aalborg, hvor jeg bor med min kæreste, hund og min lille datter Penny.

Jeg kan kontaktes på ida@midtimellem.dk

13 tanker om "Om/Kontakt"

  1. Ida Forfatter

   Hej Carina!
   Mit kamera er et canon eos 1000d, og jeg bruger et fast 50 mm objektiv. Især objektivet gør en stor forkel, sammenlignet med den standardlinse som fulgte med kameraet, og man vænner sig til at undvære zoom.

   Svar
 1. Sara

  Hej ida:-)
  Jeg hedder Sara og jeg skal til at gå i 6. Kl. Har du ikke undervist på Assens skole???
  For jeg har nemlig lånt nogen bøger af dig og jeg ville lige hører dig om du stadig bor i Nøvling for så kan jeg måske tage ud at aflevere dem engang jeg kommer forbi?? Iøvrigt er det skøn blog du har;-)
  Hilsen Sara

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Hej Sara!
   Hvor er det sjovt at høre fra dig her :) Du har fat i den helt rigtige. Bøgerne skal du ikke tænke mere på, jeg har faktisk købt nogle nye på et loppemarked, så du kan beholde dem eller smide dem ud, alt efter hvad der passer dig.
   Håber alt er vel i Assens.
   Knus, Ida

   Svar
   1. Sara

    Mega tusinde tak for bøgerne!!! De var virkelig sjove, din gamle klasse har det helt fint og håber på at du snart kan komme og besøge os når du engang får tid;-) jeg håber at du har det godt:)
    Kram fra sara

    Svar
 2. Mette

  Hej Ida, du skrev på et tidspunkt et indlæg om jeres Basson Nordic Lux, men jeg kan ikke finde det længere. Skal ikke kunne afvise, at det er min iPad den er gal med :) men jeg er nysgerrig efter om du stadig er glad for den og om du har nogle klagepunkter? Vi skal netop til at investere i vores første barnevogn og vi overvejer enten en Odder eller en Nordic Lux, prisen er jo virkelig tiltalende på Nordic Lux. Det virker næsten for godt til at være sandt? Er det dit indtryk at man vil kunne bruge den helt til barnet er 3 år og måske endda til nr. 2 også?

  Mvh Mette

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg har endnu ikke lavet et indlæg om vognen, blot nævnt at jeg har fået den, og at jeg ville vende tilbage med mere info. Så det er forklaringen ;)
   Vi har haft den et par måneder nu og er virkelig glade for den! Elsker, elsker, elsker de svingbare forhjul. Den er rigeligt stor, så jeg regner bestemt med, at hun kan ligge i den i mange år. Jeg synes, at den har virkelig god komfort og nogle smarte løsninger. Mht om den også kan holde til nr to, er det svært at spå om, jeg kan ikke på nuværende tidspunkt vurdere, om den på sigt vil ruste eller blive ledeløs. Den ser stadig ud som ny og kører rigtig godt.
   Jeg synes, man får meget vogn for pengene, men den er ikke lige så gennemført lækker og udstråler, at det er kram, som fx. Emmaljunga Big Star S, som vi også kiggede på. Men prisen er også en anden. Denne passede til, hvad vi ville give, og jeg er rigtig glad for den. Har også købt barnevognssædet, det er jo en smart mulighed, den har.

   Svar
 3. Mette

  Ah ja det kunne være derfor :) tusind tak for vurderingen, vi skal ud og se på den i den her uge.

  Svar
 4. marie

  Hej Ida!
  Er ret glad for din blog og nyder at læse om din søde datter og den lækre mad du spiser :). Jeg skal snart et par dage til Århus og kender godt byen, men hvis du måske ville skrive et par anbefalinger eller lave et indlæg om fede steder i byen, der er værd at se/shoppe/hygge? Bare et forslag, kunne være hyggeligt.
  Venlig hilsen
  Marie

  Svar
 5. Christine høybye

  Hej Ida. Jeg kan se på et af dine billeder at du har en flad puslepude til dit væghængte puslebord. Hvor har du betrækket fra? Jeg kan ikke finde den model nogen steder og orker ikke selv igang med at sy:-) virkelig fine ting du har! Mvh Christine

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Det er lige præcis et betræk, jeg selv har syet. Puden fulgte med bordet, med noget voksdug agtigt betræk, og så har jeg selv syet et stofbetræk i Liberty.

   Svar

Skriv en kommentar