Berlin dag 2

Bedre sent end aldrig, ikke? Jeg skynder mig at dele næste del af min Berlin føljeton med jer, i håb om at I måske kan nå at få glæde af den, hvis sommerferien skal tilbringes i Berlin.

De nostalgiske fotoautomat billeder er et must, og du kan nemt finde den nærmeste lige her eller ved at søge på photoautomat i min uundværlige kortapp, som jeg har tippet om her. App’ens søgefunktion er i øvrigt blevet væsentligt forbedret siden da, så min begejstring er ikke blevet mindre siden da.1 2Morgenkaffen blev købt hos Silo i Gabriel-Max-Strasse 4. Kaffenørderi på linje med mange andre third wave kaffesteder, og ikke en finger at sætte på det. Fint lokale, røde kopper og god kaffe.3 4 Vi var naturligvis også forbi en gammel yndling, Aunt Benny. Desværre skuffede stedet mig fælt denne gang på stort set alle parametre, så jeg synes mest af alt, at det var et bittersødt gensyn.5 6 7 Frokosten blev indtaget hos endnu en gammel kending, Si An. De skuffer aldrig, og vi var ovenud tilfredse med både drinks og mad.8 Vi spadsere ned i gennem Prenzlauer Berg og sluttede dagen af med lidt shopping i Mitte. Her fandt vi et much needed pusterum hos Father Carpenters Coffee Brewers i baggården i Münzstrasse 21. Både kaffe og kage var mere end godkendt, men vi var især glade for beliggenheden i en hyggelig baggård, hvor Penny kunne løbe rundt og lege ved et springvand, imens jeg fik ordnet de sidste indkøb.9 10 11 DSCF050512 Vi boede lige i nærheden af Burgermeister i Kreuzberg, og hele to gange blev der hentet cheeseburgers og fritter i den lille, charmerende biks under U1 banen. Her er altid propfyldt, uanset hvornår du kommer forbi, men lad det ikke afskrække dig, de er forholdsvis hurtige til at lange mad over disken.13 14 Efter en lang, varm dag i snavsede Berlin gjorde et fælles karbad stor lykke hos pigerne.15

3 tanker om "Berlin dag 2"

 1. Maria

  Tak for et dejligt indlæg.
  Kan du anbefale et sted at bo i Berlin en weekend med børn?
  Bh Maria

  Svar
 2. juliebruun08

  Gode billeder og godt indlæg! Er selv ret vild med Berlin og dit billede ved fotoautomaten minder mig om, at jeg skal huske at finde sådan én næste gang jeg kommer dertil igen – for du har ret, det er virkelig et must :-D
  /Julie

  Svar

Skriv en kommentar