Sandaler til smalle fødder

DSCF1648 DSCF1659Årets sandaljagt blev lidt mere hektisk end planlagt, da Pennys fødder viste sig at have smidt alt baby-buttethed, og i stedet have vokset sig lange og smalle. En rundtur i Aalborgs butikker bød på et yderst sparsomt udvalg, og ikke noget som tilfredsstillede hverken mor eller barn. Jeg vil gerne have blå sandaler, sagde barnet, og moderen ville helst have klassiske sandaler med lækkert læder og gummisåler. Løsningen blev at kigge på en gammel kending, Arauto Rap, som hendes aller første par sko også var fra. Rap laver fornuftige børnesko i tre bredder, og jeg er vild med, at man tydeligt kan se, hvordan de forskellige modeller er designet præcis til de forskellige typer fødder for optimal pasform. Det største udvalg og grundigste beskrivelser fandt vi hos Tjubang børnesko, og da jeg havde brug for yderligere hjælp, fik jeg den bedste service via telefonen, både hvad angik valg af model og størrelse. Det der med at købe børnesko via nettet kan være virkelig lumsk, fordi pasformen er så super vigtig, så hidtil har jeg forsøgt at undgå det, men jeg følte mig i trygge hænder, og vi endte med den helt rigtige sandal til Pennys fødder. Valget faldt på en blågrå klassisk sandal med en tynd, let gummisål, som næsten ingenting vejer, og nemt følger foden. Det helt rette valg til en lille sommersandal. De ankom dagen efter bestilling, lige i tide til endnu en omgang solskin og varmegrader. Penny var selv med til at hente dem på posthuset, og hun har været ved at revne lige siden over hendes fine, blå sandaler, som sidder som støbt på hendes fødder. Jeg er slet ikke i tvivl om, hvor vi kigger som det første sted, når det bliver tid til vinterstøvler (men det må nu gerne vente rigtig, rigtig lang tid, inden det behov opstår).

En tanke om "Sandaler til smalle fødder"

  1. Østfronten

    Vi fandt også en Arauto Rap model i år til Beans lange, smalle fødder. De sidder simpelthen så godt – og vores lokale yndlingsskopusher har desværre ikke Angulus’ smalle læster… og når sandalvejret pludselig kom og nogen skulle bruge sko asap så var der ikke tid til at lede hele byen rundt.

    Bean valgte guld – men den her er virkelig også skøn.

    Svar

Skriv en kommentar