Sygedag

vsco-photo-1Idag har Penny og jeg været hjemme. Hun er ramt af høj feber, og er derfor lidt mat, men er i øvrigt veltilpas. Hun gav udtryk for at savne sin mor (ovenpå et par uger med mange, lange arbejdsdage), så jeg ryddede straks kalenderen, trak barns 1. sygedag kortet og helligede mig Penny. For mig betyder det uendeligt meget, at mit arbejdsliv er skruet sammen på en måde som muliggør den slags, på trods af at vi har bedsteforældre i nærheden som er fleksible og tager en stor del af pasningen ved sygdom. Men sommetider har min lille pige ikke brug for hendes udvidede familie, hun har brug for sin mor, og så efterkommer jeg prompte hendes ønske. Imorgen tager Mads over, og så ser vi ellers frem til varme hveder og ikke mindst en forlænget weekend med tid til at komme sig over denne omgang sygdom. Hvis hun bliver frisk nok, har vi både planer om besøg på Kunsten og donutspisning.

3 tanker om "Sygedag"

 1. Ulla Kynde

  Du skal ikke”undskylde” eller forklare at du tager barns 1. sygedag, Ida – det er en tilkæmpet overenskomstmæssig ret, som alle forældre burde have! … og ja, det er lidt af en kæphest ;-)

  Svar
 2. Katrine

  Åh, hvor ser hun skøn ud!
  Og ja, børn HAR altså bare nogle gange brug for deres mor :) Sådan er det også her sommetider!

  God forlænget weekend!

  Svar

Skriv en kommentar