Lentz karamelbar

vsco-photo-1 vsco-photo-2Jeg har fået en ny og bestemt ikke ret sund last. Det er ingen hemmelighed, at jeg er glad for karameller, men de kan være både omstændige, drilske og tidskrævende at lave. For nylig har jeg opdaget Lentz chocolatier, og jeg er faldet med et brag for de lækre karamelbarer. Indtil videre har jeg smagt mig igennem flere af varianterne, end jeg er stolt af at indrømme, og de er afsindigt lækre. Mine favoritter er helt sikkert dem med et generøst lag mørk Valhrona chokolade omkring, det hjælper også til at holde styr på den bløde karamel, og aller helst varianten som er tilsat havsalt også. Jeg har allerede været omkring min lokale chokoladepusher efter min (og Mads) ration til weekenden, og jeg vil nyde hver en bid med god samvittighed. Lidt men godt, right?

En tanke om "Lentz karamelbar"

Skriv en kommentar