Påskekrea for de mindste

midtimellem-blog-krea-diy-baby-børn-små-tumling-nem-påske-æg-fjer-kylling midtimellem-blog-krea-diy-baby-børn-små-tumling-nem-påske-æg-fjer-kylling-2Vi er taget en tur i sommerhus for at holde påskeferie. Det føles altid lidt ekstra som ferie, når man kommer hjemmefra, og vi nyder at have ekstra tid til fornøjelser. Som barn elskede jeg at nørkle med kreaprojekter, og jeg har glædet mig til at Penny skulle blive gammel nok til fælles projekter. Det er svært at finde på ting, som er nemme nok til at man kan lave dem med en toårig, men forleden stødte jeg på et billede på instagram, som jeg lod mig inspirere af. Vi afprøvede ideen imorges, og det var en stor succes med et nemt, hurtigt projekt som umuligt kunne slå fejl. Penny har helt selv stået for både limning og fjerpåsætning, mens jeg har klaret fødder, næb og øjne. Hun er stolt som bare pokker over sin “fine kylling”, som den er døbt herhjemme, og vi måtte skynde os ud i haven efter en gren, den kunne hænge på.

2 tanker om "Påskekrea for de mindste"

  1. frukat

    Altså helt uden for nummer er jeg lidt nysgerrig på, om du har lyst til at skrive lidt om det tøj du går i – det gjorde du før du fik barn og jeg blev meget inspireret af hvor god du var til at sætte sammen. modsat mig som køber og køber og alligevel ikke har noget ordentligt at tage på….? Bare en lille opfordring og ønske :-)

    Svar

Skriv en kommentar