Guld, striber og tynd uld

IMG_0951Penny er mere end vinterklar med disse nye tilføjelser til garderoben. Lidt blød grå strik, lidt striber og en smule guld til at tilføre det hele et tøset touch. Nu mangler jeg bare en nederdel at sætte bluserne sammen med, og så er der ellers indkøbsstop det næste lange stykke tid – lige med undtagelse af garn til nye strikkeprojekter til mormor, men det er en helt anden snak.
Hjemmeskoene er efterhånden vores 3. par fra Petit Nord, og vi elsker både pasformen og de bløde såler. Perfekte til at små, bløde børnefødder.
Strikken fra FUB er i tynd, blød uld, og så har den det yndigste mønster. Den kan fåes i babystørrelser her, men er lidt sværere at opdrive i børnestørrelserne. Jeg kan kun finde den på lager her.
Striberne er fra Popupshop og er i den perfekte, klassiske kraftige bomuldskvalitet. Den kan bruges til både piger og drenge, men er lidt stor i halsudskæringen, så den er bedst med noget indenunder i de kolde måneder. Den er købt hos Lille Lykke lige her.

Indeholder affiliatelink

2 tanker om "Guld, striber og tynd uld"

  1. SofieW

    Så fint! Jeg har lige købt strikken i mørkeblå til min store dreng. Sutskoene har vi lært at kende med lillesøster, og nøj hvor er de lækre, det er svært at “gå tilbage”, når man først har prøvet dem. Fine ting!

    Svar

Skriv en kommentar