En lille ganske unødvendig souvenir

IMG_8381 IMG_8403 IMG_8407Sommetider støder man på noget som er så fint, at man bare må eje det, uagtet at man absolut ikke har brug for eller anvendelse for det. Sådan havde jeg det med den søde koala bidering, da jeg så den hos Minimarkt i Hamborg. Aldrig har jeg haft så lækkert, blødt og afrundet stykke træ i hånden, og selvfølgelig produceret i FSC certificeret samt ikke imprægneret træ. Masser af naturlig godhed til de små, nydeligt pakket ind i både stofpose og æske. Den havde en masse kære brødre og søstre, men koalaen var alligevel den mest nuttede.

4 tanker om "En lille ganske unødvendig souvenir"

  1. Ulla Kynde

    Det er charmerende at du har det sådan, Ida – og hvem ved … måske kommer den i anvendelse (hvis du nænner det) selvom Penny forlængst er ovre bideringsalderen ;-)

    Svar

Skriv en kommentar