Smuttur til Hamborg

IMG_77081 3Det var en ubetinget succes at invitere “moster” Malene til halvanden års fødselsdag i Blokhus, og det gav os blod på tanden efter mere. Derfor har vi besluttet at nyde den sidste rest ferie og har booket en lejlighed i Hamborg; Malene, Penny, Mads og jeg. Sidst vi var der, koncentrerede vi os om St. Pauli, men denne gang tror jeg, vi primært vil holde os til Karolinenviertel og Sternschanze, hvor vi også skal bo. Inspireret af Lou’s billeder på instagram, søgte jeg på områdernes hastags, og har på den måde fundet frem til en masse steder som virker spændende og ikke mindst appetitvækkende. Mmmm, det kan ikke gå hurtigt nok med at komme afsted imorgen! Bloggen bliver nok først opdateret, når vi er hjemme igen, men I kan følge med ovre på min instagram.

3 tanker om "Smuttur til Hamborg"

  1. et cetera

    Rigtig dejlig tur til Jer alle 4 – Karoviertel er mit yndlingskvarter :-) jeg kan forresten varmt anbefale Koch Kontor http://www.koch-kontor.de
    som bugner af inspiration for enhver med madinteresse. De har bl. a. byens største udvalg af kogebøger på tysk og engelsk og et arbejdende køkken som man må kigge med os – eller bare nyde deres frembringelser i caféen :-P

    Svar

Skriv en kommentar