Pluk selv

jordbær1 jordbær2 jordbær3Vores indtag af jordbær er steget drastisk de seneste par uger, så igår tænkte vi, at det var på tide, vi begyndte at arbejde lidt for føden. Nord for Aalborg ligger der et sted med økologiske pluk selv jordbær, og her tog vi hen for at plyndre markerne. Penny var ikke sen til at fange konceptet, og hun proppede sig glad med jordbær al den tid vi var der. Heldigvis skal man kun betale for de bær, man tager med hjem for at spise, ikke dem man spiser undervejs ;) Prismæssigt kan det sagtens betale sig selv at gå i marken, kun 26 kr. for et kilo røde, økologiske jordbær. Selvom Penny endnu ikke er fyldt halvandet år, kunne hun sagtens plukke jordbær (mest til eget forbrug, knap så mange til at fylde skålene med) og det var en virkelig hyggelig ting at lave sammen med hende, min lille store pige.

8 tanker om "Pluk selv"

  1. Ida Forfatter

   Det eneste gode ved det sløje sommervejr er da, at det har forlænget jordbærsæsonen :)

   Svar
 1. SofieW

  Penny ser skøn ud! Her har vi mest været på jordbærrov i mormors have, men det der er da en fantastisk ide. Må jeg spørge hvor I har været? Vi smutter 14 dage til Nordjylland lørdag morgen, så måske skulle det være en ferieaktivitet.

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Det lyder altså hyggeligt med 14 dage i Nordjylland :) Vi skal også en uge til Blokhus, så måske vi lige frem løber på hinanden. Det her sted hedder Lille Nejst og ligger ved Tylstrup. Det er økologisk. Men jeg har fået anbefalet et sted oppe ved Lønstrup som også skulle være rigtig godt, men jeg kan ikke huske navnet. Prøv at google jordbær og Lønstrup, så dukker der nok noget op.

   Svar
   1. sofiewisborg@hotmail.com

    Tusind tak for tip! Vi er i Saltum, så det er slet ikke umuligt vi støder på hinanden i Blokhus. Jeg vil prøve at lokke familien med til enten Tylstrup eller Lønstrup. Det sidste har vi faktisk talt om allerede, det er nogle år siden vi sidst var der og det er nu sådan en fin by.

    Svar

Skriv en kommentar