Cirkus is

1 2 3Cirkusis 5 6Lige om lidt pakker vi sydfrugterne sammen, spænder campingvognen bagpå bilen og kører hjem mod Nordjylland. Forude venter nogle dage i Blokhus, og vi krydser fingre for lidt varme og sol oppe ved den forblæste vestkyst. Men det gav mig lyst til at vise jer en lille omvej, vi tog, da vi kørte til Falster for en uges tid siden. Jeg har længe fulgt idérige Brinja, og da hun åbnede finurlige Cirkus is i et sommerhusområde ikke langt fra Storebæltsbroen, og dermed vores rute, var jeg ikke sen til at lokke Mads med på afveje. Når man rejser med små børn skal der alligevel pauser til, og hvorfor ikke gøre det lidt fornøjeligt? Vi var der midt på eftermiddagen og valgte at gøre brug af deres tilbud om en belgisk vaffel med valgfri kaffe til 60 kr. Nøj, det var godt! Vaflen var friskbagt og ikke nær så sukkersød som de kedelige varianter, jeg ellers har smagt (og netop de er grunden til, at det ellers ikke har været min favoritspise). Vi valgte at toppe dem med soft ice, en med blåbærsmag (prøv den!) en med alm, og iced latte og americano. Nå ja, og så gjorde de fine og gennemførte omgivelser bestemt ikke oplevelsen ringere. Helt klart et besøg værd, hvis du enten er så heldig at være i nærheden, eller har lyst til at gøre et hyggeligt stop i din færd på tværs af landet.

En tanke om "Cirkus is"

  1. Brinja

    Kære Ida, tusind tak for flotte billeder og omtale :) ærgerlig ærgerligt at jeg ikke var der den dag i kom forbi. Varme sommerhilsner fra Stillinge Strand. b

    Svar

Skriv en kommentar