Vitaminindsprøjtning og tv debut

midtimellem-blog-juice-juicer-wilfa-sundDe sidste par dage har Penny skrantet lidt og på ingen måde været sit eget glade selv. Heldigvis ville mormor og morfar hellere end gerne agere babysittere, så de kom drønende bevæbnet med masser af tålmodighed, kram og croissanter. Det er nemlig Pennys og mormors helt store nummer at spise croissanter sammen! Idag var hun frisk nok til at komme i dagpleje, men alligevel kunne jeg godt mærke, at det var en lidt træt pige, jeg hentede her til eftermiddag. Derfor strøg vi direkte hjem og lavede os et glas juice, så hun fik en ordentligt vitaminindsprøjtning. Vores favorit er med appelsin, æble, gulerod og ingefær. Juiceren har jeg netop købt til at bruge som eftermiddagssnack til at stille lækkersulten efter dagpleje, og det er et stort hit hos Penny.

Hvis I følger med på instagram, ved I, at vi for nogle uger siden deltog i nogle optagelser til Magasinet Penge på DR. Ifølge planen bliver det sendt i aften, og jeg er rimelig nervøs. Indslaget handlede om Mads’ uddannelsessituation som en ud af fire cases, og jeg håber virkelig, at det er ham der er i fokus, så Penny og jeg blot er statister! Er ikke ret vild med at skulle høre og se mig selv på tv, og følte mig bestemt ikke som noget naturtalent foran kameraet ;) Kryds lige fingre for at vi gør en god figur, ikke?

 

5 tanker om "Vitaminindsprøjtning og tv debut"

 1. Den stolte mormor

  Jeg er sikker på, I gør det godt alle tre! Og mon ikke de ansvarlige har haft styr på at lade Mads spille førsteviolin, selv om Penny jo til enhver tid kan stjæle billedet. Glæder mig til at sidde klinet til skærmen.

  Svar
 2. Marie

  Jeg så det i går. Synes det var rigtig godt og relevant og I fremstår som en rigtig sød og sympatisk familie.

  Svar
 3. Katrine

  Hvad er det for en juicer du har? Jeg er nemlig begyndt at tænke på, om ikke jeg skulle ønske mig en i fødselsdagsgave om lidt, men jeg har ikke ret meget bord- og skabsplads, så det skal være noget der dur, er nemt at rengøre.
  Hej fra Katrine

  Svar

Skriv en kommentar