Skønhedsfavoritter og vind Soft hårplejeserien fra Ingredien

IMG_5823 IMG_5856Indlægget bringes i samarbejde med Ingredien

Jeg bliver aldrig en af de bloggere som jævnligt laver indlæg om mine nyeste skønhedsfavoritter, simpelthen fordi jeg er alt for trofast, når jeg har fundet et produkt som fungerer for mig. Jeg køber gerne det samme igen og igen, men jeg må indrømme, at jeg sommetider oplever, at det kan være gavnligt at skifte lidt. Især mit hår virker til at have glæde af at skifte shampoo engang imellem af en eller anden grund. Ovenstående er alle nyligt tilkomne favoritter på min badeværelseshylde, og de er bestemt en anbefaling værdige.

Mine ben og jeg er gået i skarp træning til shortssæsonen, og mit bedste våben er selvbruner fra Vita Liberata. Du slipper for den modbydelige lugt, selvbrunere godt kan have, den trænger hurtigt ind og den giver en fin glød uden risiko for grimme streger eller uheld. Med Vita Liberatas smarte handske er den endda super nem at påføre.
Jeg havde egentlig opgivet at finde en “grøn” shampoo som kunne vaske mit hår helt rent, indtil jeg fik fingrene i denne fra Ingredien. Jeg vasker kun hår to gange om ugen, bla. ved hjælp af tørshampoo, men det stiller til gengæld store krav til min almindelige shampoo for at få alt det ud af mit hår og hovedbund. Det klarer Ingredien, samtidig med at pleje og blødgøre mit hår, til trods for at deres tørshampoo er den mest effektive, jeg endnu har prøvet. Udover at trække tiden imellem hårvaske giver den en øjeblikkelig effekt at touperet hår, win!
Siden jul har jeg brugt Gosh Growth Serum på bryn og vipper. Det er ingen mirakelkur, slet ikke på brynene, men jeg synes, at mine vipper er lidt mere fyldige og længere end normalt. Nok til at jeg fortsætte med serummen en-to gange dagligt i hvert fald.
Jeg er ikke ret vild med natcreme, men i stedet forkæler jeg min hud med en olie eller serum inden sengetid. Lige nu er min favorit hybenkerneolien fra Trilogy, som gør mig hud smørblød og får den til at se sund og frisk ud. Yderst tiltrængt!
Jeg har tidligere luftet min begejstring for cc creams, og nu har jeg fundet en ny favorit. L’oreal CC Cream anti-redness forvandler sig nærmest til foundation i kontakt med huden og den er fantastisk til at nedtone de lidt røde, blussende nuancer i mit ansigt. Jeg er meget tilfreds med dens dækkeevne og den har nu erstattet min mineralfoundation til hverdag.
Skrappe skrubbecremer er for længst lagt på hylden, men med Rudolph Care Facial Scrub Mask har jeg alligevel gjort en undtagelse. Og så alligevel ikke, for den er nemlig ikke spor skrap. De små korn eksfolierer og bliver hurtigt blødere og blidere for til sidst at blive afløst af en lækker, cremet fornemmelse. Min hud bliver frisket op og plejet samtidig, og jeg træder ud af badet med den skønneste fornemmelse.
Mange af jer har spurgt, hvad jeg synes om Mason Pearson børsten, efter jeg tippede om at købe den billigere. Jeg elsker den! Jeg fælder væsentligt mindre og synes at mit hår fedter meget mindre, også selvom det kun bliver vasket to gange om ugen. Til gengæld er det lidt for hård kost for den at rede vådt hår ud, og der er røget lidt hår/pigge ud på den bekostning, så der kan man med fordel enten vente til håret er tørt eller bruge en anden børste. Men i det store hele er jeg virkelig glad for den og langt mere tilfreds end jeg har været med nogen andre børster.

Hvis du også vil prøve, om Ingrediens Soft serie kan blødgøre og pleje dit hår, har du nu muligheden for at vinde et sæt bestående af 1 stk. Soft Shampoo, 1 stk. Soft Treatment, 1 stk. Soft Conditioner og 1. stk. Healing Hot Stuff, Ingrediens beskyttende vidundercreme.
Alt du skal gøre er at skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du deler dit favorit skønhedsprodukt. Jeg trækker en vinder søndag d. 17. maj kl. 20.

37 tanker om "Skønhedsfavoritter og vind Soft hårplejeserien fra Ingredien"

 1. SofieW

  Se, det kunne jo være skønt til mit slidte efterfødselshår! Jeg er hoppet på tørbørstevognen og synes, det er skønt, både den opkvikkende fornemmelse og den efterfølgende glatte hud. Så det må være mit bedste tip. Og tak for inspirationen! Jeg tror, jeg må prøve både tørshampooen og triologyolien, næste gang jeg løber tør for de to ting. Er helt med dig med olie om natten. Og nåja et andet tip for de af os, som måske ikke er så gode til ar få brugt masker er dem, man sover med. Ligenu er jeg glad for Origins den grønne og Rodials dragon blood mask.

  Svar
  1. Marie Louise R.

   Og mit yndlingsskønhedsprodukt er nok Embryolisse Lait creme, som med fordel kan storhamstres i Frankrig. Den er ikke så øko bøko men den er SÅ lækker.

   Svar
 2. Anne K

  Uh, det er lige, hvad jeg mangler til mit hår. Jeg er ellers stor fan af Moroccanoil’s oile (kan anbefales), men det er desværre ikke nok til mit stride hår. Jeg krydser alt, hvad jeg ejer!

  Svar
 3. Louise

  Kunne være lækkert med lidt nye produkter.. Lige nu er min favorit, en god argan-olie til mine, nogle gange, tørre spidser:)

  Svar
 4. Simone

  Det kunne være rigtig lækkert med nogle nye produkter, jeg har haft svært ved at finde en god shampoo, så håber det måske bliver denne :-) Lige nu er mit yndlings produkt argan olie, til mit til tider krusede hår.

  Svar
 5. Katrine

  Er også stor fan af Ingredien. Elsker at produktet holder selvom det er ‘grønt’. Det er nemlig ikke altid at de to ting går hånd i hånd. Jeg har endnu ikke prøvet soft serien, så det ville da være skønt at få den mulighed.

  Svar
 6. Tanja Christensen

  Shit en lækker præmie!! Mit yndlings produkt er helt klar ansigt creme fra Rudolph Care med solfaktor. Lækket konsistent og mild duft! Og så er man samtidig besluttet mod solens stråler :-)

  Svar
 7. Christina

  Det lyder som nogle virkelig gode produkter. Jeg er virkelig glad for Juhldahls abrikoskerneolie, som anvender bredt :)

  Svar
 8. Sabine

  Jeg bruger hårolie næsten efter hver vask, det blodgør håret og giver fantastisk glans!

  Svar
 9. Anne

  Mit hår kunne virkelig godt trænge til lidt ekstra pleje, og jeg har faktisk hårkuren derfra, og den er SÅ god! Men skulle jeg vælge min skønhedsfavorit må det være min blush fra Nilens jord. Den giver fine kinder:)

  Svar
 10. Maren

  Mit yndlingsprodukt lige nu er scalp trouble shooter fra selv samme Ingredien – den første shampoo ever, der har hjulpet på min tørre og til tider meget irritable hovedbund – så jeg ville eeeeelske at vinde deres blødgørende og plejende serie til håret – så mit hår kan føles lige så lækkert sim min hovedbund gør nu – jeg krydser så meget fingre

  Svar
 11. Mette

  Este lauders advanced repair serum er et must! Den er svinedyr, men den er fantastisk og man kan se en effekt allerede efter en gang.

  Svar
 12. Louise

  Uha her skal jeg vist deltage :-) Mit yndlingsprodukt er elizabeth arden eight hour cream :-)

  Svar
 13. Helle

  Lækker giwe away jeg helt klart gerne vil afprøve. Har det fineste (læs tyndeste) hår, så lidt touperingseffekt ville ikke være af vejen.
  Elsker bodyoil, især Juhldahls.

  Svar
 14. Anne

  Skøn give away – kunne være lækkert at være heldig med lidt forkælelse på den front..;)
  Lige nu er mit yndlingsprodukt ‘taming elixir’ fra Sebastian – fantastisk til at samle mine krøller – og stadig være helt naturligt og blødt…
  Må vist ønske mig den ansigtscreme – har samme tendens til rødmosset glød…;)
  God weekend.

  Svar
 15. Kristina // Frøken Lyngsø

  Skøn lille give away – forkælelse til skandinavisk hår er noget jeg godt kunne bruge. Pt. er mit yndlingsprodukt en ansigtsserum fra REN, Keep young and beautiful – Firm and smoothing serum hedder den og den er virkelig god for min ansigtshud. Den plejer og fugter og er rar at påføre. Lidt morgen spaluksus i en travl hverdag :)

  Vh Kristina

  Svar
 16. Anne-Louise Klein

  Det ville være skønt! Mit yndlings-produkt lige nu er Clarins’ selvbruner-dråber, som man bare blander i sin ansigts-serum eller creme. Nemt og effektivt:-)

  Svar
 17. Monica

  Skøn gave til vintertrist hår. Mit yndlingsprodukt er Dr. Hauschkas ansigtsolie.
  God lang weekend!

  Svar
 18. Mette S.

  Favoritproduktet her er kokosolie. Det er godt til så mange ting! Til håret, til barbering af ben, til neglebåndene osv:-)

  Svar
 19. Mai

  Jeg er tosset med håndcremen fra Rudolph Care (og kokosolie!). Hav en dejlig forlænget weekend og tak for en god blog :-)

  Svar
 20. Kirsten Olesen

  Skønne produkter til mit tørre og vintertriste hår.
  Mit favorit produkt er argan oil fra John Masters.

  Svar
 21. livingbydianna

  Øj det kunne mit hår godt trænge til. Jeg vasker det nemlig også kun 2 gange i ugen.

  Mit bedste skønhedstip er meget almindeligt, men det er vand. Drik masser af vand. Når jeg får nok vand bliver min hud mere klar og læberne dejlige bløde.

  Svar
 22. Ida Helmersson

  Ingrediens er SÅ lækkert! Jeg bruger selv shampoo og conditioner fra Soft serien – virkelig lækkert produkt!

  Svar
 23. Marie

  Jeg bruger gun Britt argan Oil efter bad til mit hår og min datters inden hårbørstning om morgenen. Den er uden parabener og virkelig god.

  Svar
 24. Michelle

  Vi har vist samme smag i produkter ;-)
  jeg har en del favoritter, men jeg må nok nævne min konjac-sponge, som mit favoritprodukt. Den er superb til at rense ansigtet med om aftenen.

  Svar
 25. Tanja Tvedergaard

  Jeg prøver lykken! Min yndlings mærke er Tromborg, især anti-aging wrinkle creme er fantastisk.

  Svar
 26. Anne M

  Mit yndlingsprodukt lige nu er HTH Original bodylotion fra apoteket der virker let peelende, har den perfekte konsistens og giver god fugt uden at være for meget. Bruger den som ansigtscreme og håndcreme, og min hud elsker den.

  Svar
 27. Lisa

  Jeg elsker min håndcreme fra Burt’s Bees. Og pssssst, den går også som fodcreme i en snæver vending ;)

  Svar
 28. lone

  Det lyder til at være nogle lækre produkter! Min favorit pt må være D’avines saltspray – uden den er mit hår helt umuligt! Og så er jeg glad for Moroccan Oil til tørre og slidte spidser.

  Svar
 29. katrinebrandborg

  Mit (nyeste og absolut bedste) skønhedsprodukt er fra Jeunesse! En amerikansk serie baseret på vækstfaktorer fra stamceller der forynger min hud. Og jeg elsker det!
  Serum, dag- og natcreme fra Luminesce (Jeunesse) er for mig uundværlige :)

  Svar
 30. Anja KR

  Det må være Smiths rosebud salve som jeg bruger til læber bryn, smårifter mm… Og så er dåsen tilmed så klassisk og fin :-)

  Svar
 31. Laura

  Jeg må sige, at facial scrub masken fra Rudolph Care er helt vild god og efterlader ansigtet silkeblødt, desuden er hårbørsten fra Mason Pearcon også et hit – nåja og tak for anbefalingen i sin tid om at købe den til billgere penge:)

  Svar

Skriv en kommentar