Tumling

midtimellem-blog-bobles-ideer-1-års-fødselsdag-ønsker-fub-marmar-juno-seng-original-gulvtæppe-1 midtimellem-blog-bobles-ideer-1-års-fødselsdag-ønsker-fub-marmar-juno-seng-original-gulvtæppe-2 midtimellem-blog-bobles-ideer-1-års-fødselsdag-ønsker-fub-marmar-juno-seng-original-gulvtæppe-3 midtimellem-blog-bobles-ideer-1-års-fødselsdag-ønsker-fub-marmar-juno-seng-original-gulvtæppe-4 midtimellem-blog-bobles-ideer-1-års-fødselsdag-ønsker-fub-marmar-juno-seng-original-gulvtæppe-5Jeg har altid undret mig over, hvordan mødre kunne gå fra at omtale deres børn som babyer til tumlinger. Altså, hvad var det lige der gjorde, at de pludselig var tumlinger? Nu er jeg ikke længere i tvivl. Billederne her er et par måneder gamle, og fra den ene dag til den anden forvandlede Penny sig til en vaskeægte tumling. Dengang gik hun ikke selv endnu, men pludselig skulle alting udforskes, bestiges, klatres på og generelt bare tumles med. Bobles møblerne blev fundet frem og hvor hun tidligere ikke har været ret interesseret i dem, var de nu favoritter, og er det stadig. Især elefanten og krokodillen er et hit hos hende. Elefanten brugte hun til at rejse sig op af og støtte sig ved, hun elsker at få den til at gynge, og med vores hjælp kan hun også selv vippe på den (man kan også lægge kyllingen i hulrummet, så den bliver helt plan). Hun prøver også at kravle op på den, og selvom det lige nu stadig er lidt for svært (og giver hendes mor og far dårlige nerver!), skal det nok lykkes hende med tiden. Det helt store hit er at bestige trapper, og til det er krokodillen et hit. Penny kan uden problemer gå og kravle op af dem, men det kniber lidt mere med at gå nedad dem igen, og her er det perfekt at øve sig på krokodillen fremfor de høje trin ude i opgangen. Inden hun lærte at forcere sofaen på egen hånd brugte hun den som trinbræt, og jeg er slet ikke i tvivl om, at den igen kommer i brug som skammel, når hun fx. skal stå ved vasken for at børste tænder, vaske hænder osv.
Da jeg i efteråret var til tumletid, spurgte jeg instruktøren, hvilke tre Bobles ting, han ville anbefale, hvis man kun skal have tre. For det er trods alt de færreste som har plads og råd til det fulde sortiment, og mange af tingene har lignende funktioner, så mindre burde også kunne gøre det. Han svarede kylling, elefant og krokodille, for på den måde at være dækket ind i forhold til flest mulige funktioner, og det vil også være mit råd. Med de tre kan man alt, og alle tre kan bruges fra baby til stort barn.

4 tanker om "Tumling"

 1. Marina / cand.mor

  Hun er så afsindig kær, hende Penny, men det bliver du vel aldrig træt af at høre :)

  Skal jeg komme med et fjerde tumlemøbel, der er god at have, må det være en lille donut. Den er særlig god til de små børn (affjedringen i den, når de læner sig op af den/skubber den), hånd-øje koordination når de bliver lidt større og kan trille med den, så er den god bare at sidde på, og så bruger vi den også meget, når vi er ude hos folk, der ikke selv har børn eller en ekstra højstol. Så fungerer den nemlig super godt som sædeforhøjer. Og så kan man jo bagefter lege med den! :)

  Svar
 2. Camilla - Cfashion

  Det går så hurtigt med de små pus – og deres udvikling sker fra den ene dag til den anden…ikke så mærkeligt at de indimellem får en krise!
  Jeg syntes i hvert fald vi har kunne mærke de berømte tigerspring.

  Min søn på 3,5 år elsker sine bobles ting, jeg tror de vil være en del af værelset i mange mange år – god investering ;-)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Det tror jeg også, men jeg synes også, det handler om at udvælge nogle Bobles møbler for at få flest mulig funktioner dækket. Man behøves ikke have det fulde sortiment.

   Svar

Skriv en kommentar