Babys første sko

IMG_5458IMG_5540IMG_5541Findes der noget mere nuttet end bitte små babysko? Næppe, og jeg kan heller ikke se mig fri for at ha’ glædet mig helt afsindigt til at tage Penny med ud og købe hendes første par sko. Da først Penny lærte at gå gik det ekstremt hurtigt med at blive sikker på benene og bevæge sig frit rundt i lejligheden, og så var det på høje tid med et par sko, så hun også kunne gå, når hun er udenfor med dagplejen. Penny er bestemt ikke pige for ingenting, for hun er hurtigt blevet meget optaget af sko. Hun henter gerne et par mange gange i løbet af dagen, vil gerne have dem på, og nogle gange er hun så betaget af de fine laksko, at hun slet ikke kan løsrive sig fra dem, når hun går.
Indtil videre har hun fået to par; et par i lavendelgrå lak fra Angulus og et par leopard plettede gummisko fra Arauto Rap. De fine lakstøvler var mit første køb, og de har bare stået og ventet på, at hun skulle komme i gang med at gå. Jeg fik dog anbefalet, at de aller første sko ikke skulle have rågummisål, da foden simpelthen står lidt for godt fast på underlaget. Vi har aldrig oplevet det problem, Penny går ubesværet i dem, men jeg vil gerne passe rigtig godt på de små, bløde babyfusser, så derfor gik vi på jagt efter et par gummisko at supplere med. Først prøvede vi et par søde mokkasiner hos Bisgaard, som ubetinget har de blødeste og mest bøjelige gummisåler, jeg endnu har haft fingrene i. Desværre er mange af deres modeller med velcro, og det spillede overhovedet ikke på Pennys fod. Hun har brug for snørrer for at skoen sidder som den skal, og ikke mindst for at den bliver der, når hun bevæger sig. Derfor faldt valget på et par Arauto Rap, som udover en rimelig blød sål udmærker sig ved at have ekstra forstærkning på snuderne. Smart til en lille vildbasse som er ude hver dag i dagplejen!
Strømpebukserne er i øvrigt verdens bedste fra MP, bomuld inderst, uld yderst, lune, smørbløde og med perfekt pasform. De kan købes hos Lille Lykke lige her.

Indeholder affiliatelinks

4 tanker om "Babys første sko"

 1. Tine / www.detbedstejegved.dk

  Jeg er også helt vild med de små sko fra RAP. Og ja, selvfølgelig også dem fra Angulus. Angulus er og bliver altså bare mit favoritmærke. Fleurs første sko var fra Angulus – også med snørrer. Jeg oplevede nemlig også, at sko med velcro ikke sad ordentlig på foden. Og da Fleur var hypermobil, var det ekstra vigtigt at skoen sad godt ind til foden.

  Rigtig søde billeder du har fanget. ♡

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Her er snørrer også et must, selvom dagplejemor efterlyser velcro. Men de kan bare ikke tilpasses nok til fødderne, i hvert fald ikke Pennys. Angulus formår virkelig også at ramme plet designmæssigt!

   Svar

Skriv en kommentar