Göteborg?

midtmellem-blog-guide-tips-göteborg-gothenburgPå lørdag tager jeg en tur til Göteborg sammen med nogle dejlige damer, som jeg er så heldig at arbejde sammen med. Det var en tradition, vi startede sidste år, og selvom det er en lang og lidt hård dag, er det noget så hyggeligt!
Der er ingen tvivl om, at vi skal en tur i de sædvanlige kædebutikker, og så står en tur i bydelen Haga højt på min ønskeliste. Men jeg kunne godt bruge nogle tips, så vi har noget at stile efter! Hvor skal vi drikke vores kaffe? Hvem laver byens bedste semla? Og hvor kan vi få noget hurtig og god mad, inden vi hopper på færgen tilbage mod Frederikshavn? Tips og tricks modtages med kyshånd i kommentarfeltet!

13 tanker om "Göteborg?"

 1. et cetera

  Det er superhyggeligt – og turen frem og tilbage ideel til at snakke igennem :-) Mine anbefalinger er Språkcafeet til kaffe/fika – især hvis vejret er godt og man kan sidde udenfor, COS butikken og ikke bare p.g.a. tøjet, men fordi den har den flotteteste lokalitet jeg nogensinde har set, Store Salu-hallen lige ved siden som byder på fransk torvehalsstemning og endelig Designtorget for særligt og smukt udvalgt design. ingen af disse er nu i Haga, men i midtbyen, Haga har jeg bare slentret rundt i.

  Svar
 2. Charlotte

  Kaffen skal helt bestemt drikkes hos da Matteo – enten i magasinsgatan lige ved siden af Artilleriet eller i hyggelige victoriapassagen, tæt på Granit.

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg kender den, og der er helt sikkert noget godt at komme efter. Især hvis man har et par dage og dermed rig lejlighed til at spise morgenmad, tror jeg ;)

   Svar
 3. Gitte

  Hejsa – jeg er også helt vild med Göteborg – sådan en smuk by;-)

  Hvis I har tid er fotomuseet altid et besøg værd. Jeg vil også anbefale at gå omkring saluhallen – og så vil jeg foreslå dig at kigge med her hos Hanna Stefansson (hvis du ikke allerede kender hende) hun blogger far Göteborg og her kan du få fantastisk mange tips – også om Haga: http://hanna.elle.se/
  Mh gitte

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Det var det BEDSTE tip, tak for det! Jeg kendte ikke hendes blog, men hun har faktisk lavet en guide til Göteborg for nylig, og den var rigtig, rigtig god!

   Svar
 4. Emilie Hansen

  Er lige kommet hjem fra Göteborg og kan i Hagaområdet anbefale Café Husaren, der laver de største kanelbullar jeg nogensinde har set, Le Petit Café der laver meget gode salater og kager og Café Kringlan der har en virkelig lækker morgenmad og lækre kager. God tur :-)

  Svar
 5. Maria

  Skønt med en tur til Sverige. Mon du har været afsted?

  Martin og jeg planlægger tur til Aalborg om en uges tid. Hvad kan du anbefale? Vi mangler et sted vi kan spise en lækker frokost, drikke en god kop kaffe og selvfølgelig shoppe til mor, barn og bolig ;-)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Frokost er bedst på Restaurant Mest, og der kan man få en frokostret i omegnen af 100 kr, mener jeg. Kaffen skal indtages hos Behag din smag i Maren Turis gade eller afdelingen på hyggelige Gabels Torv, men Kochs Kaffebar i Nørregade serverer den bedste iskaffe og flødeboller så store at de skal spises med kagegaffel! Børnetøj er bedst hos Olgas Oldebørn eller Abrakadabra. Hønsefødder er vist desværre lukket. Til mor vil jeg anbefale Tiffany, de har et lækkert udvalg, jeg har altid lyst at købe hele butikken. God fornøjelse :)

   Svar

Skriv en kommentar