TGIF

ida og pennyThank God it’s Friday! Det betyder nemlig en hel del mere tid sammen med “vores” far, så hele den lille familie er samlet. Vi har indført en dejlig, lille tradition med at hente god take away fredag aften, som indtages på sofaen. Virkelig tiltrængt afslapning, og så rar en måde at indlede weekenden på, uden stress og jag. Som regel er Penny vågen om aftenen, men så længe hun er glad og ligger imellem os på sofaen og pludrer, er det kun hyggeligt.
Jeg har haft en virkelig dejlig dag, hvor jeg for første gang var afsted og mødes med min mødregruppe. Det gik rigtig fint, og jeg er spændt på, om vi kommer ind på livet af hinanden og får glæde af gruppen. Jeg både tror og håber det.
Generelt har vi haft en rigtig god uge, som både har budt på rolige dage hjemme, gåture i de nærmeste parker og en lang dag på venindebesøg hos grandkusine Emilie. Penny bliver bedre og bedre til at sove, hvilket giver mig en hel del mere overskud. Der begynder også at være en forudsigelighed over vores dage, og jeg er blevet skarpere til at forstå hendes signaler og forudsige hendes behov. Det er virkelig sejt, for så glider det hele altså lidt lettere!
Imorgen triller vi ind til byen for at ose. Jeg har et par babyrelaterede ærinder, og så skal der helt sikkert kigges tøj til mig! Dog i den lidt kedeligere, barselsvenlige udgave, som kan tåle alverdens pletter og vaskes tonsvis af gange. Men først og fremmest skal jeg have en stor cafe latte, sådan en har jeg længtes efter i flere uger!

6 tanker om "TGIF"

  1. et cetera

    Fredfyldt! Når jeg kigger billeder fra den første tid med min egen førstefødte, ser de også fredfyldte og harmoniske ud, selv om jeg indimellem havde det kaotisk indeni og følte et kæmpe kontroltab – indtil vi langsomt lærte hinanden at kende og det virkeligt blev dén idyl jeg havde håbet på :-) Har jeg forresten bemærket, at det er en ualmindeligt yndig lille pige I har? :-)

    Svar

Skriv en kommentar