Penny og Penny

midtimellem-blog-baby-penny-noa-noa-poppy-rose-petit-legarth-savlesmæk-liberty-print-stof-fabric-penny-1 midtimellem-blog-baby-penny-noa-noa-poppy-rose-petit-legarth-savlesmæk-liberty-print-stof-fabric-penny-2 midtimellem-blog-baby-penny-noa-noa-poppy-rose-petit-legarth-savlesmæk-liberty-print-stof-fabric-penny-3 midtimellem-blog-baby-penny-noa-noa-poppy-rose-petit-legarth-savlesmæk-liberty-print-stof-fabric-penny-4Lige som man tror, at babyguderne er med en, bliver man mindet om, at livet med sådan en lille størrelse er alt andet end forudsigeligt. I hvert fald blev udsigten til en hyggelig formiddag med mødregruppen til sundhedsplejerskernes åbent hus hurtigt aflyst på grund af en pjevset og meget utilfreds baby, og i stedet afløst af en rolig dag hjemme på Pennys præmisser. Og det er egentlig okay. Vi prøver bare igen imorgen, hvor vi får min veninde og baby Emilie på besøg.
Da jeg bestilte sengerand og savlesmækker fra Petit Legarth, havde jeg en helt særlig grund til at vælge ovenstående print. Det hedder nemlig Penny :) Og selvfølgelig skal en lille Penny da have noget i det Liberty print, hun deler navn med! Heldigvis falder det også i moderens smag, med den sorte baggrund og små blomster i blide nuancer. Faktisk må jeg hellere hamstre et lille lager til fremtidige projekter, for jeg kan slet ikke stå for navnesammenfaldet.

17 tanker om "Penny og Penny"

 1. Emilia Weir

  Jeg ved godt man skal sige til folk at deres børn er fine – men din penny ER VIRKLIG FIN:-) ! Klart den kønneste baby længe har set! Får helt vildt lyst til at få en selv !

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Åh det var en sød kommentar! Jeg er ikke just objektiv, men jeg synes nu også, hun er ret sød og nuttet ;) Mht om du skal have en selv, er der mange glæder, lykke og kærlighed, men det kan dælme også være hårdt, sku’ jeg hilse og sige :)

   Svar

Skriv en kommentar