Penny 2 måneder

20140321-165830.jpg

20140321-165851.jpg

20140321-165905.jpg
Idag fylder min lille Penny 2 måneder. Det er ret vildt, for jeg veksler imellem at mene, at tiden er fløjet afsted, og samtidig føle at hun nærmest altid har været her. Jeg ville i hvert fald ikke ønske det anderledes, det føles så rigtigt, at lige præcis hun er dumpet ned lige præcis hos os. Vi er virkelig ude på den anden side efter vores lidt hårde start, og jeg er simpelthen så imponeret af hende. Fra at have en sulten, ulykkelig baby, har vi nu en sød, glad pige som lynhurtigt indhenter alt det, som ikke var muligt de første fem uger af hendes liv. Hun er blevet så livlig og opmærksom på sine omgivelser, og er inde i en rivende udvikling. Jeg har også måtte pakke en del af hendes tøj væk og finde str. 62 frem, som hun efterhånden fylder fint ud.
Vi har haft et par travle dage. Igår havde vi hyggeligt besøg af mødregruppen, fem nuttede babyer og deres snakkesalige mødre. Idag har vi været på farten det meste af dagen, først på kaffeslabberasbesøg hos min gode veninde, som også er på barsel, og hendes lille baby boy, siden var hun med hos frisøren, og til sidst eftermiddagskaffe hos hendes farmor og farfar. Alt det har hun taget i stiv arm, og det er virkelig skønt at opleve, at hun er glad og tilpas, så længe jeg har flasker klar, når hun bliver sulten. Vi skal snart i gang med at gøre butikkerne inde i byen usikre, hun og jeg ;)

10 tanker om "Penny 2 måneder"

  1. Ida Forfatter

   Som regel veltilpas, og ellers skal hun nok skynde sig at gøre os opmærksom på det, hvis det modsatte gør sig gældende ;)

   Svar
  1. Ida Forfatter

   Det er jeg helt bestemt :) Min erfaring er, at meget afhænger af barnet og ikke mindst barnets trivsel. Det har i hvert fald betydet meget for mig.

   Svar
 1. Lisbeth

  Hun er så fin;o) Ja, det er mærkeligt med den følelse af at tiden er gået stærkt og at de samtidig altid har været der… Kender det så godt. Lige pt. leger mine tre unger og legekammerater i stuen og jeg kan slet ikke huske, hvad vi dog lavede før de var her;o) Havde meget god tid i hvert fald:o) Mht. kanindukke, som du spurgte til på bloggen, så tror jeg det afhænger af typen af uld og hvor tæt velouren er vævet. Noget bomuldsvelour er ret løst vævet. Jeg har udskiftet min uld med en ny type, og jeg synes ikke længere, at jeg har problemet. Har ellers også i en periode haft noget meget tyndt bomuld under velouren…

  KH

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Der er i hvert fald ingen tvivl om, at man havde en del mere fritid ;) Men det føles allerede ret langt væk.
   Tak for svar mht. kanindukken. Umiddelbart er jeg vist nød til bare at fortsætte på samme måde som hidtil så.

   Svar
 2. Tine

  Hun er så fin, din lille Penny. Synes altså det er ret vildt hun allerede er to måneder! Altså, du har jo lige født! ;)

  Svar
 3. tilde

  Åh tillykke med hende, så fin og rundkindet hun er!
  Jeg har læst med her længe og ville egentlig ha lagt en kommentar på dit indlæg om at være blevet mor, det rørte mig virkelig og jeg tænkte meget over det men så gik der lige baby i den og jeg kom aldrig til tasterne. Men dejligt at høre I har fundet en go rytme og lært at læse hende og fundet ud af en måde at stille hendes sult :) Min søster som er sundhedsplejerske snakkede om de første 3 mdr som det fjerde trimester og det passede ihvertfald meget godt hos os, at han pludselig blev meget udadvendt og lange dage på farten bare var sjove. Nu er hun jo ikke 3 mdr endnu men piger er jo lidt foran ;)
  Og fantastisk navn! Jeg har en amerikansk dame der står mit hjerte meget nær der hedder Penny.

  Svar

Skriv en kommentar