Ønsker til barnedåben

PicMonkey CollageVi har endelig lagt os fast på en dato til at holde dåb for Penny, og både kirke, selskabslokale og catering er på plads. Nu mangler vi bare alt det sjove med at lægge planer for oppyntning og kagebagning, mens vi venter spændt på svar fra alle de indbudte.
Jeg er selv vild med både barsels- og dåbsgaver, og kan ikke komme i tanke om en bedre anledning til gavegiveri, end at fejre at et lille nyt menneske er kommet til verden. Derfor har jeg selvfølgelig også en fyldig ønskeliste til lille Penny, som jeg gerne vil dele lidt af med jer.
Vi ønsker os både sommer- og vinterdyne i juniorstørrelse, og dertil må der meget gerne høre noget fint sengetøj, helst fra Soft Gallery, for vi er vilde med både design og kvalitet på de sæt, vi har i babystørrelse.
For første gang nogensinde overvejer jeg at købe et kopimøbel, og det er udelukkende fordi jeg er ret pjattet med voksenmøbler skaleret ned til børnestørrelse. Hvor sødt vil det ikke være med ens Eames gyngestole?
Jeg har et had/kærlighed forhold til Bobles, men er vild med de mange muligheder, de byder på. Derfor står både hvalrossen og ællingen på vores ønskeliste.
Jeg har jo tidligere varslet, at der nok ville flytte mere Jellycat ind, og det må meget gerne være den klassiske kanin i sølvgrå.
Vi mangler et babybadehåndklæde at svøbe hende i efter karbade, og jeg er vild med den vaflede, tykke kvalitet hos The organic company.
Penny gylper en del for tiden, så vores savlesmække er i heftig rotation. Vi kunne sagtens bruge en i leo pasteller fra Soft Gallery.
Egentlig har vi allerede fået et spisesæt fra Designletters, men jeg er kommet i tanke om, at hun sikkert godt kunne have glæde af en ekstra skål til gulerodsstave og fredagsslik ;)

Hvilke dåbsgaver har I været særligt glade for?

20 tanker om "Ønsker til barnedåben"

 1. Mette

  Skønne ønsker!! Mon man kan sende en barnedåbsønskeseddel til venner og familie, og det så gør dem så forvirrede, at de sender gaver, for så vil jeg gerne ha’ eksempelvis sengesætte i str. voksen :-)

  Vi har været særligt glade for ting vores børn kan ha’ med sig, når de flyver fra reden, som skålen fra Designletters.

  Ha’ en fin ny uge Ida.

  Svar
 2. Christina

  Vores drenge har fået noget Kay Bojesen i gave – lige nu pynter det i stuen, men jeg forestiller mig, at de vil blive glade for det en dag. Min nevø fik ent original signeret Henry Heerup litografi – det synes, jeg var en fantastisk gaveide, som ikke lige forgår..
  Ellers kan fx sigurds godnathistorier, diverse eventyr, rim og remser osv også anbefales..

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Kunst er en fantastisk gaveide, også til børn! Det er bare lige med at finde det rette værk og kunstner.
   Og ja, masser af gode bøger! Vi har alle klassikerne, men jeg mangler inspiration til de moderne.

   Svar
 3. Lone

  Det flotte piet hein flag med dåbsdatoen ingraveret, er et hit her, det følger dem ved alle fødselsdage fremover

  Svar
 4. Anette

  Uha, sikke fine gaver :) Vi har været rigtig glade for et bordflag i sølv med navn på -det synes de små er super skønt når de bliver ældre. Et fødselsdagstog. Kay Bojesen Sangfugl og Aben, sangbog.

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg kunne også godt finde på at ønske Bojesen dyr til hende, men så skal det helst være de gamle originale, dem går jeg helst efter :)

   Svar
 5. Pernille

  Fine ønsker!! Men for guds skyld Ida, hold dig fra Infurn! Det er et fusk firma og har vist engang været i kontant, prøv en hurtig google søgning eller se her: http://www.trustpilot.dk/review/www.infurn.com
  Jeg bestilte en børne eames hos, http://www.lakeland-furniture.co.uk, super hurtig levering og fine priser og så har jeg brugt http://www.vertigo-interiours.co.uk til et sengebord, det er begge gode sider, Bare lige til info ;)
  Jeg overvejede også ønskerne meget da mine børn blev døbt, for det er sådan en dag man godt kan ønske sig luksus synes jeg. De bedste gaver var den originale sansegynge, den er nu 5 år gammel og stadig et hit og så en Radio Flyer trækvogn!

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Tak for både advarsel og anbefalinger, det vil jeg rette mig efter!
   Jeg er helt enig, en dåbsgave må gerne være lidt mere luksuriøs end det, man ville købe til daglig. Og jeg synes fx sagtens, at man kan forære børn både kunst og design, som de kan komme til at sætte pris på og have glæde af hele livet.

   Svar
 6. Tine

  Vi fik det godt nok ikke i dåbsgave, men fødselsdagstoget fra billedleg.dk er altså SÅ god en gave. Kender du dem mon? Du kan se Fleurs her: http://detbedstejegved.dk/?p=90 (hvilket minder mig om, at jeg da skal have bestilt et tog til hendes tre års fødselsdag lige om lidt!)

  Vi fik et Piet Hein flag af mine kolleger i barselsgave, og egentlig har jeg aldrig været så vild med de flag, men lige dette var fint og synes faktisk det er ret hyggeligt at finde frem.

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Fødselsdagstoget var faktisk med på collagen her, men måtte vige pladsen af æstetiske årsager. Men det er SÅ sød en tradition!

   Svar
 7. Mette

  Fine ønsker, Ida. Kan faktisk ikke rigtig forestille mig at Penny mangler noget ;)

  Som en efterhånden ret erfaren mor, med et veludviklet hønemor-gen, må jeg lige påpege at gyngestole er noget lidt “farligt” noget til små børn. De er både ustabile når de kravler rundt i dem (i hvert fald hvis man har børn som mine, der mere kravler, klatrer og står på hovedet på/i møblerne, end de sidder stille i dem ;), og så kan de også nemt få fødderne i klemme under vangerne. Men fin er den, – ikke mindst i den grå farve ;)

  Vigga fik et bObles gulvunderlag (og jeg har det lidt på samme måde med bObles som dig). Det var virkelig super for hende at ligge på, da hun begyndte at mave sig rundt, og begge pigerne bruger det stadig til deres gymnastiklege.

  Vores piger har også fået Georg Jensen bestik med indgraveret navn og dåbsdag, og det bruger de dagligt :)

  Kan nok godt komme i tanker om flere ideer, hvis det skal være ;) Du siger bare til ;)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Hun mangler absolut ingenting! Men derfor er der jo dåb rundt om hjørnet alligevel… ;)
   Din bekymring mht gyngestol er hermed taget til efterretning, det havde jeg slet ikke tænkt på. Så vil jeg gå efter Daw modellen i stedet, hvis jeg ender med at forlige mig med tanken om kopi møbler.

   Svar
  1. Ida Forfatter

   Ja, Dax skamlen er virkelig sød! Men vi har faktisk allerede en skammel fra Collect furniture, så det er meste lidt unødvendigt med en til…

   Svar
 8. Katrine

  Den aller aller bedste gave som vi fik da vi holdt navngivning, var helt sikkert den klassiske motorcykel. Du ved den lille røde, kendt fra vuggestuerne. Den holder endnu! Og barnet er 4 1/2 år!

  Svar
 9. Heidi Frost Skærbæk

  Hvad med en gåvogn eks. En brio, en wheely bug, en gyngehest, børnebord og stol, et pænt legekøkken, ferm børnetelt, HC Andersens eventyrer, smykker, cd’er med børne musik, en klokkestreng hvis du kender en som kan broder. Sofie fik en med navn, stjernetegn fødselsdato osv, og det er rigtig fint:)

  Svar

Skriv en kommentar