Fine sutter

midtimellem-blog-baby-penny-sut-suavinex-holl's-liberty-petit-legarth-savlesmæk-3midtimellem-blog-baby-penny-sut-suavinex-holl's-liberty-petit-legarth-savlesmæk-1 Som ved et trylleslag har Penny endelig lært at bruge sut, og den har siddet i munden på hende en god del af dagen idag. Det er jeg rigtig glad for, og jeg håber, den på sigt kan hjælpe hende til at søge trøst, falde i søvn og tilfredsstille hendes suttebehov. Så har jeg også en undskyldning for at tage disse fine sutter i brug :) De er fra det spanske mærke Suavinex som, udover at lave produkter som er fri for skadelig kemi, har de fineste farver og prints på deres produkter. Jeg havde sukket over Suavinex’ design på nettet, og da jeg fandt dem i min lokale Ønskebørn, måtte jeg have den hindbærrøde og de fine huse med hjem, og hvis de bliver godtaget af den lille frøken, skal jeg helt sikkert have fat i nogle flere af deres sutter. De findes både med latex og silikone sut, så der er taget højde for forskellige præferencer.

En tanke om "Fine sutter"

  1. Tine

    Hvor skønt at hun har taget sutten til sig! Håber det varer ved…
    Fleur var rigtig glad for sin sut i nogle måneder, men ville pludselig ikke have den… Vi lærte selvfølgelig hurtigt at klare os uden, men håber alligevel lidt at lillebror vil tage sut. ;)

    Jeg er også fan af Suavinex’ design, og kan kun anbefale deres spisesæt. Måske et muligt ønske til barnedåb/navngivning? Jeg har vist Fleurs sæt frem her: http://detbedstejegved.dk/?p=203

    Svar

Skriv en kommentar