Dagens: Hør, uld og læder

midtimellem-blog-modeblog-læderjakke-bikerjakke-rayban-aviator-hør-t-shirt-bluse-vintage-tørklæde-line&jo-fjer-ørering-slim-jeans-sorte-1 midtimellem-blog-modeblog-læderjakke-bikerjakke-rayban-aviator-hør-t-shirt-bluse-vintage-tørklæde-line&jo-fjer-ørering-slim-jeans-sorte-4 midtimellem-blog-modeblog-læderjakke-bikerjakke-rayban-aviator-hør-t-shirt-bluse-vintage-tørklæde-line&jo-fjer-ørering-slim-jeans-sorte-2Læderjakke H&M Bluse H&M trend Jeans Vero Moda Sneakers Nike Free Tørklæde Vintage Solbriller Ray Ban Øreringe Line&Jo

Jamen altså, kan I begribe hvor dejligt vejret har været denne weekend? En, to, mange ture med barnevognen blev det til, og det var bare skønt. Især efter at vi er blevet endnu bedre kørende på barnevognsfronten, er det virkelig blevet en fornøjelse, men mere om det senere.
Billederne blev taget igår, hvor vi gik tur i området omkring vores lejlighed. En god blanding af by og natur. Det eneste der manglede, var at Fandanko havde haft åben, så vi kunne købe en is at gå og spise i forårssolen. Oh well, så har vi noget at glæde os til.
Tøjet er vist hovedsageligt gamle kendinge, men blusen er ny. Den er i en lækker hørblanding, fint meleret, med rå, klippede kanter og så runder den bagpå. Eneste minus er de lidt u-chikke brede ærmer, men jeg synes nu stadig, den er et godt køb.
Tørklædet er et arvestykke, og selvom det kan kradse en smule, kan jeg virkelig godt lide det delikate, skrøbelige håndarbejde sat sammen med den grove læderjakke med alle lynlåsene.

8 tanker om "Dagens: Hør, uld og læder"

  1. Ida / Fashionlab

    Læderjakken klæder dig virkelig godt Ida! Og det gør barnevognen i øvrigt også ;)

    Og t-shirten lyder enormt lækker! Det er evigheder siden, jeg sidst var forbi H&M, men det skal der bestemt ændres på!

    Svar

Skriv en kommentar