Dagens: Barselsuniform

midtimellem-blog-modeblog-statement-halskæde-yvonne-kone-skinny-jeans-stretch-billi-bi-charmsarmbånd-1 midtimellem-blog-modeblog-statement-halskæde-yvonne-kone-skinny-jeans-stretch-billi-bi-charmsarmbånd-4 midtimellem-blog-modeblog-statement-halskæde-yvonne-kone-skinny-jeans-stretch-billi-bi-charmsarmbånd-2 midtimellem-blog-modeblog-statement-halskæde-yvonne-kone-skinny-jeans-stretch-billi-bi-charmsarmbånd-3Jeans Vero Moda Sweatshirt Pieces Støvler Billi Bi Clutch Yvonne Koné Ur Skagen Smykker Line&Jo, Stinne Holm, Vero Moda, Rabens Saloner

Ovenstående er et ret godt udtryk for, hvordan jeg ser ud de fleste dage lige for tiden – minus halskæden, som var i anledning af, at vi var på vej ud af døren til fødselsdag. Så stort et smykke er bare ikke ret praktisk med en lille baby som gerne vil putte ind til ens hals, og hvem kan stå for det? Lige for tiden er det vigtigst, at tøjet er behageligt, kan holde til hyppige vaske og pletrens og ikke mindst, indtil forleden, at blusen var nem at hive op i ;) Nu er vi dog gået over til kun at give flaske, eller rettere Penny vil ikke tage andet end flasker, og det giver heldigvis mulighed for lidt mere spændende påklædning. Og så skal jeg helt sikkert have opdateret min undertøjsskuffe, det er hårdt tiltrængt og fuldt ud fortjent med lidt selvforkælelse inderst inde. Som mor kommer babys (materielle) behov helt naturligt i første række, men det bliver skønt igen at ofre lidt tid og energi på min egen fremtoning. Her fungerer bloggen som alletiders motivator, som holder mig til ilden – selvom det er lidt nervepirrende at lægge billeder op her ovenpå en lang graviditet.

19 tanker om "Dagens: Barselsuniform"

  1. Ida Forfatter

   Den er fra Vero Moda, men er købt før jul.
   Jeg har faktisk også tabt mig en del, så det har været skønt at kunne hoppe i mit gamle tøj uden problemer, og endda i visse tilfælde haft en god undskyldning for at købe nyt ;)

   Svar
 1. Anne

  Jeg synes, du ser helt forrygende ud – bedre end nogensinde! Sidder pt. med en 8 måneders babybule og gruer lidt for en sommer med masser af overskydende flæsk, men du giver mig håb! :)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg vejer faktisk en del mindre end før jeg blev gravid, men må være tarvelig og indrømme, at det er totalt ufortjent, jeg har intet gjort for det. Men maven er stadig lidt blød og Mommy agtig. Til gengæld kan jeg love, at du får en hel del mere travlhed og sjældent tid til at spise, når først babyen kommer ;)

   Svar
   1. Anne

    Altså det der med at du ikke har gjort noget for det, det gør det jo kun endnu bedre! ;) Uanset hvad, så stråler du.

    Svar
 2. SofieW

  Giver begge ovenstående ret, du ser virkelig godt ud! Og stor respekt for, at du rent faktisk allerede har overskud til at tænke på fremtoning. Jeg bliver meget inspireret af din visuelle sans i både påklædning, indretning og mad.

  Svar
 3. Ninna

  Du ligner simpelthen en million Ida, og som der er skrevet tidligere oppe, ser du ud som om du har tabt dig helt vildt! Du er totalt hot mama :-)
  De ser også ud til at være gode de jeans;-)

  Svar
 4. Anette

  Hvor ser du bare super godt ud!! Puha, min dreng er fra december og synes nogle gange der går liiiidt for meget afslapningstøj i det :) Fin halskæde, hvor er den fra?

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Den er fra Vero Moda, men er købt engang før jul.
   Det betyder bare virkelig meget for mig at komme i rigtigt tøj, også selvom det bare er jeans og sweatshirt. Til gengæld bliver der sjældent tid til make up.

   Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg kan faktisk heller ikke helt begribe det, og selvom jeg er tilbage i min normale krop, føles den faktisk lidt fremmed nu. Skørt!

   Svar

Skriv en kommentar