Bløde pakker

midtimellem-blog-baby-babyværelse-børneværelse-indretning-udstyr-leander-vugge-barnevognstæppe-soft-gallery-kanindukke-smilerynker-jellycat-kanin-rangle-liberty-stof-fabric-savlesmæk-sengerand-petit-legarth-4 midtimellem-blog-baby-babyværelse-børneværelse-indretning-udstyr-leander-vugge-barnevognstæppe-soft-gallery-kanindukke-smilerynker-jellycat-kanin-rangle-liberty-stof-fabric-savlesmæk-sengerand-petit-legarth-1 midtimellem-blog-baby-babyværelse-børneværelse-indretning-udstyr-leander-vugge-barnevognstæppe-soft-gallery-kanindukke-smilerynker-jellycat-kanin-rangle-liberty-stof-fabric-savlesmæk-sengerand-petit-legarth-3 midtimellem-blog-baby-babyværelse-børneværelse-indretning-udstyr-leander-vugge-barnevognstæppe-soft-gallery-kanindukke-smilerynker-jellycat-kanin-rangle-liberty-stof-fabric-savlesmæk-sengerand-petit-legarth-2Vi har fået uendeligt mange barselsgaver, og det er virkelig rørende, hvor mange som har sendt os en hilsen og budt vores lille pige velkommen til verden. Udover en masse mini bitte tøj og lidt legetøj og udstyr, har vi fået nogle virkelig lækre og personlige bløde pakker.
Jellycat ranglen er silkeblød, med lange ører som kan nulres, og med en diskret bjældelyd, når man ryster den. Den er let, og ikke større end at en babyhånd kan gribe om den. Måske dette er starten på en Jellycat samling… Moderen er i hvert fald solgt.
Min søde mormor havde fået vævet et skønt barnevognstæppe i grå og creme. Kvaliteten er virkelig lækker, det enkle mønster lige i øjet, og tanken bag; at dette tæppe er lavet specielt til vores lille pige fra hendes oldemor, smelter mit hjerte.
Af sin farmor og farfar fik hun en sengerand fra Petit Legarth. Vi valgte det lidt diskrete Liberty print Melanie Atai i grå, som supplerer alt det rosa, hvide og træfarvede i værelset nydeligt. Sofies håndværk er upåklageligt, sengeranden er virkelig lækker og den passer perfekt i længden til den gamle junoseng. Sammen med sengeranden bestilte vi fem savlesmække i de yndigste Liberty stoffer. De ligner mest af alt små, fine tørklæder, men har fleece på bagsiden, så babyen ikke bliver våd og kold på brystet, hvis hun bliver en stor-savler.

12 tanker om "Bløde pakker"

 1. Husmoder

  det er meget smukt!

  Og det er da bare en virkelig sød historie, den med tæppet fra Olde.
  Her fik drengene skud fra kaktusser. Altså en lille baby-kaktus som kommer fra en kaktus min farmor havde.

  Svar
 2. Kamilla Vinther

  Øj, puden i sengen ser mega fin ud!.. Synes det er fedt, at du ikke er faldet i det klassiske babyværelse, men har valgt ting med et mere neutralt præg, der kan bruges i længere tid :)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Puden er hovedpudebetrækket fra et sæt Soft Gallery sengetøj.
   Jeg tror bare ikke, jeg er ret vild med de traditionelle børneværelsesting. Så i stedet har jeg dels brugt hvad vi havde i forvejen, dels prøvet at finde nogle kompromiser som forhåbentlig kan fungere for både børn og voksne. Vi bor i en 3 værelses lejlighed, så det er også vigtigt for mig, at vi kan holde ud at kigge ind på værelset. Indtil videre i hvert fald! Det skal tids nok blive oversvømmet i farvestrålende legetøj ;)

   Svar
 3. Maria

  Super fine sager til den unge lilledame. Jeg elser de fine liberty prints men er ikke fan af “trekantsmodellen” som sjapper op i min datters mund konstant. Hun har altid troet det var en form for bidering. Jeg har fyldt kurven med Poppys Roses savlesmække – har du set de har 60 %? Med en liberty fan som dig er det nok ikke gået din næse forbi. Håber du er ved at vænne dig lidt til din nye rolle. Angående søvnen hjalp det Isolde med zoneterapi, det var virkelig godt til hende at få balance i kroppen så hun kunne finde ro og ikke kun sove 20-45 minutter af gangen. Nu er det blot en tid med en pige i trods, ingen søvn da der sker så sindsyg meget i hendes udvikling. Alle aldre har sin charme, men har nu nydt de sidste 3 måneder med fuld skrald på nattesøvnen og en pige i dagpleje som var dødtræt og sov sig fra alle drømme og mareridt! Tænker på dig i en tid hvor alt er nyt og VILDT.. Knus M.

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Ja, alt er nemlig nyt og ret vildt ;)
   Æv at disse savlesmække ikke fungerede til Isolde, forhåbentlig har vi lidt mere held, for det er nu engang dem, vi har købt. Har ellers været forbi Poppy Rose, men bestilte ikke nogle hagesmække.

   Svar
  1. Ida Forfatter

   Og, hvis du spørger nogle af mine familiemedlemmer, helt sikkert også at jeg lader min smag vinde over hvad barnet sikkert selv ville foretrække ;)

   Svar
 4. Martha

  Hei. Studerer med din bror, og han har lagt inn en varm anbefaling for bloggen din. Jeg må si jeg er superimponert! Så lekkert, stilfullt, godt skrevet og gjennomført. Her skal jeg absolutt vende tilbake :-) PS. Gratulerer med piken din, hun er nydelig!

  Svar
 5. Heidi Frost Skærbæk

  Super fine ting Ida. Jeg elsker din smag og bliver helt inspireret. Helt enig i at bamser og rangler fra Jellycat er super fine. Desværre har Sofie ingen, men hun elsker at nusse sig selv i søvn i nusseklude og bamser med bløde øre. Har længe været på udkig efter en ny sengerand, men har ikke fundet en jeg kan lide, så måske jeg skal se lidt nærmere på petit legarth. De fine lyserøde bukser hun har på et af billeder, hvor er de fra?? Elsker sarte farver til Sofie og har været fan af Noa Noa. Og sikke nogle dejlige billeder af jeres skønne pige:)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Hej Heidi
   Jamen så må Sofie da have sig en jellycat bamse :) De lange kaninører er altså også ret bløde og skønne at nusse med!
   Mener du bukserne i forrige indlæg? De er fra Norlie. Jeg er også ret vild med Noa Noas blide farver.
   Vi er super glade for sengeranden, og hun laver dem gerne i andre Liberty prints end lige dem hun viser på shoppen. Man kan vælge imellem alle tana lawn kvaliteterne hos Shaukat.co.uk. Det er mange penge for en sengerand, men til gengæld får man et produkt som ikke er fabriksfremstillet, og Liberty stoffet er også dyrt i indkøb. Jeg tror, vi bliver rigtig glade for vores.
   Knus Ida

   Svar
 6. Ann-Sofie

  Hej, faldt lige over din side. Du har go smag. Vil bestille den samme sengerand fra petit legarth ;-) medmindre du vil sælge din..? Hilsen Ann-Sofie

  Svar

Skriv en kommentar