Glimt fra børneværelset

midtimellem-blog-børneværelse-soft-gallery-liberty-stof-fabric-elizabeth-ann-luckyboysunday-kanindukke-steiner-waldorf-dukke-smilerynker-brio-wall-puslebord-væghængt-marmar-merino-3midtimellem-blog-børneværelse-soft-gallery-liberty-stof-fabric-elizabeth-ann-luckyboysunday-kanindukke-steiner-waldorf-dukke-smilerynker-brio-wall-puslebord-væghængt-marmar-merino-1 midtimellem-blog-børneværelse-soft-gallery-liberty-stof-fabric-elizabeth-ann-luckyboysunday-kanindukke-steiner-waldorf-dukke-smilerynker-brio-wall-puslebord-væghængt-marmar-merino-2 midtimellem-blog-børneværelse-soft-gallery-liberty-stof-fabric-elizabeth-ann-luckyboysunday-kanindukke-steiner-waldorf-dukke-smilerynker-brio-wall-puslebord-væghængt-marmar-merino-4 midtimellem-blog-børneværelse-soft-gallery-liberty-stof-fabric-elizabeth-ann-luckyboysunday-kanindukke-steiner-waldorf-dukke-smilerynker-brio-wall-puslebord-væghængt-marmar-merino-5Jeg holder vaskeægte søndag og overspringshandler med lidt glimt af børneværelset. Vi mangler stadig lidt småting derinde, så det gør sig stadig bedst i detaljebilleder, men når vi kommer lidt mere på plads, vil jeg hellere end gerne vise lidt mere af værelset frem.
Mens Mads har været flittig og læst til eksamen, har jeg fundet tid og ro til at sy lidt. Puslepuden har fået nyt fint Liberty betræk, og jeg har endelig fået syet en kanindukke til min lille pige. Jeg har efterhånden begavet store dele af venneflokken med dukker som barselsgaver, men da det så kom til at sy til mig selv, var jeg egentlig gået lidt død i det. Alligevel er jeg helt vildt glad for, at jeg gjorde det, det var noget helt særligt at sy en dukke specielt til krabaten i min mave, som hun forhåbentlig bliver glad for og kan få glæde af. Der er lagt en masse kærlighed og omtanke i arbejdet med den, og jeg synes, den blev enormt fin med sine lyse, blide farver.
I december var jeg heldig at vinde ikke bare en, men to konkurrencer med lækre ting til babypigen. Hos Maria løb jeg med den fine Soft Gallery pude, som fluks er flyttet ind i junosengen. I den gyldne ghetto hos Lou var jeg heldig at vinde lækkert, blødt merino uld fra Marmar Cph i modellerne Plut og Totte. Resten af dagen idag kan du i øvrigt spare 40% på hele Marmar kollektionen ved at bruge koden “førudsalg” i indkøbskurven.

26 tanker om "Glimt fra børneværelset"

  1. Ida Forfatter

   Printet hedder Elizabeth Ann og det kan kun opdrives hos
   Unique Image i en kvalitet med en smule stretch. Til gengæld er det præcis så smukt som jeg håbede og de klarede leveringen hurtigt.

   Svar
 1. Maria

  Det er så fint Ida, sikke et dejlig værelse. Er det en rumreol du har på væggen? Det er jo så spændende om der snart sker noget.

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Det er to bogkasser/kubikreoler fra trævarefabrikkerne i fyrretræ, så vidt jeg husker. Vi venter også spændt, men sørger også for at nyde dagene som stadig er til fri disposition.

   Svar
 2. Marina

  Aj, var det dig? Dem havde jeg ellers lagt billet ind på :)

  Det er nogle utrolig fine detaljebilleder, du har fået taget. Det tegner godt nok godt.
  Lidt sjovt (i mangel af bedre ord) når du nu poster indlæg – har du født? har du ikke født? Glæder mig til at følge med.

  Dbh. Marina

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg har ikke født – så er der indlæg, er der liv bag skærmen :) Vi venter spændt, men er heldigvis ikke utålmodige endnu. Ved jo også, at ventetiden kan være lang endnu.
   Jep, det var mig som var heldig at løbe med det fine tøj :)

   Svar
 3. Christina

  Hvor ser det altså fint ud.. Vi har samme pusleplads men en frygtelig pude derpå – beige med blomster og balloner. Jeg ville egentlig skifte den, men man lærer vist at leve med den.. Du får lige pustet til ilden igen..
  Jeg vil tænke på dig den næste uges tid – jeg har vist sagt held og lykke før.

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg ville sy en ny pude, mest fordi betrækket ellers var noget træls voksdug af en art. Og for en gangs skyld gik det rigtig, rigtig godt med både lynlås og at få det til at passe perfekt på mm! Men den slags vil jo slet ikke være svært for dig. Jeg forestiller mig, at det er umagen værd, for det er jo noget man ser på mange gange i løbet af en dag.

   Svar
  1. Ida Forfatter

   Ja, de er altså ret søde, de kanindukker. Er rigtig glad for at jeg fik lavet en til mig selv.

   Svar
 4. Maiken

  Det bliver da det yndigste pigeværelse Ida. Med din gode smag glæder jeg mig til at du zoomer mere ud (og minder mig selv om, at der vist skal make-over til igen på pigernes værelser).

  Kanindukken er så yndig, og jeg kan virkelig godt forstå, at det må være helt specielt at sy det til sin egen lille purk i maven. Jeg krydser fingre for at du får en god fødsel, nu hvor det jo ikke kan vare så frygtelig længe til at hun melder sin ankomst. :)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Nej, det kan ikke vare længe nu :)
   Jeg synes faktisk det har været ret svært at indrette børneværelse, for jeg er ikke ret vild med typisk nuttede eller “barnlige” ting. Så indtil videre bestemmer jeg, indtil hun selv kan gøre sin mening gældende ;)

   Svar
 5. Maiken

  Det bliver da det yndigste pigeværelse. Jeg glæder mig til at se mere, når du zoomer ud. :) Med din gode smag kan det kun være yndigt og gennemført.

  Kanindukken er virkelig flot, og jeg kan sagtens følge dig i, at det er noget ganske særligt at sy en til din egen babypige i maven. Jeg håber du får en god fødsel, nu hvor det ikke kan vare længe før hun kommer til verden. :)

  Svar
 6. Katja Astrup

  Hvor ser det bare lækkert ud allerede, du har sådan en fin og enkel stil.. Glæder mig til at se mere og babypigen når hun ankommer :o)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   1000 tak :) Faktisk er det mest af alt genbrug af de møbler, vi havde i forvejen, selvfølgelig tilsat de børnemøbler, vi ikke kunne undvære. Og så skal vi heller ikke undervurdere, hvad lidt fin pynt kan gøre ;)

   Svar
  1. Ida Forfatter

   Ork jo, og vi har skam også passeret den ;) Det var i fredags. Så nu er der bare tilbage at vente…

   Svar
 7. Anita

  Hvor ser det bare fint ud Ida, og er vild med at du selv har lavet kaninen, det er virkelig sødt.
  Vi valgte ikke at vide kønnet, så jeg kunne desværre ikke gå all ind på værelse og tilbehør…

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg beundrer virkelig jeres beslutning, men det er jeg selv aaaalt for nysgerrig til ;) Og må sige, at jeg virkelig også har nydt alle forberedelserne, og tror de har været lidt nemmere fordi vi netop kendte kønnet. Synes der er overraskende få unisex ting derude. Der er også virkelig mange virkelig grimme kønsspecifikke ting, men dem kan man jo så sortere fra, når man ved, hvilket køn man venter sig.

   Svar
 8. A + K = ♥

  Hvor ser det yndigt, tøset og fint ud! Glæder mig til at se resten. Ih. Hvor er det bare alt for spændende – nu er der ikke længe til :D

  – Anne

  Svar
 9. Nanna

  Hej :) Jeg har lige erhvervet mig en BRIO Wall som din, og er meget inspireret af dit fine puslepudebetræk (det der følger med er ikke just ‘lækkert’ for øjet ;) ) Jeg er ikke sååå ferm med en symaskine men har mod på at kaste mig ud i et projekt, såfremt min kolikbaby giver mig et frirum. Må jeg spørg hvor meget stof du brugte til puden, og har du bare lavet for og bagside, som er syet sammen? Gætter på du ikke gør brug af det velcro der ellers er på den voksagtige puslepude?

  Nanna

  Svar

Skriv en kommentar