Dagens: Sort og grå tern

midtimellem-blog-modeblog-weekday-parka-cashmere-yvonne-koné-binocular-bag-skovmandsskjorte-ternet-skjorte-stinne-holm-line&jo-billi-bi-biker-boots-gravid-ventetøj-5midtimellem-blog-modeblog-weekday-parka-cashmere-yvonne-koné-binocular-bag-skovmandsskjorte-ternet-skjorte-stinne-holm-line&jo-billi-bi-biker-boots-gravid-ventetøj-4midtimellem-blog-modeblog-weekday-parka-cashmere-yvonne-koné-binocular-bag-skovmandsskjorte-ternet-skjorte-stinne-holm-line&jo-billi-bi-biker-boots-gravid-ventetøj-3Parka Weekday Cashmere halstørklæde H&M Skjorte Gai & Lisva Nederdel Asos maternity Taske Yvonne Koné Øreringe Stinne Holm og Line&Jo Støvler Billi Bi

Det er sjovt, som man kan skifte fra at fødslen gerne må være et par uger væk, til at føle sig klar, over spænding og nu godt på vej mod utålmodighed, og alt sammen i løbet af bare en uge. Redebyggeriet har helt sikkert en del af gøre med det, nu hvor alt det praktiske er ved at være på plads, er forventningens glæde klar til at overtage efter nervøsiteten. Som det sidste fik vi igår pakket tasken til fødsels/barselsgangen, så nu er vi klar til udrykning, når det bliver aktuelt. Det er heller ikke et sekund for sent, når min termin er på fredag. Dagen igår blev brugt på gåtur i skoven efterfulgt af varm chokolade og kage hjemme i sofaen. Ikke en helt dårlig måde at fordrive tiden på :)

18 tanker om "Dagens: Sort og grå tern"

  1. Ida Forfatter

   Jamen velkommen tilbage ;)
   Det er lige præcis den parka, men det er et rædselsfuldt billede, de har taget af den! Jeg har købt den i en L, med det formål at bruge den under min graviditet, og der er rigeligt god plads til min højgravide mave, jeg har den fx stadig snøret helt ind i taljen. Så jeg vil anbefale, at du tager den i en lille størrelse, med mindre du gerne vil have den til at være meget oversize. Men helt sikkert en god parka til prisen!

   Svar
   1. Ella

    Mange tak for info, Ida! Jeg må virkelig have fat i den parka, i en fart.

    …og tillykke med graviditeten! Jeg glæder mig til at følge bloggen fremover :-)

    Svar
 1. Marina

  Lækket sæt. Det ser super behageligt ud både med og uden graviditetsmave.
  Kan godt huske fornemmelsen af, at nu måtte fødslen gerne snart gå i gang og samtidig ville det være skønt, hvis den lige kunne springs over :)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Lige nu er jeg mest lidt nysgerrig på det der fødsels noget – Men jeg ved godt, at jeg hurtigt kommer på andre tanker!

   Svar
 2. Lone

  Jeg er som altid vild med din stil Ida. Selv når du er højgravid, ser du super godt ud. Jeg håber, at du får tid til at lægge flere outfit billeder op, når du får travlt med den lille ny. Du inspirerer mig altid. Kh Lone

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Åh en dejlig kommentar! Jeg tror bestemt, jeg fortsætter. Er dog lidt spændt på, hvordan sådan en post-graviditets krop ser ud, og ikke mindst hvor stor en udfordring amning bliver rent påklædningsmæssigt.

   Svar
  1. Ida Forfatter

   Vi håber, at det er lige om lidt! Og held og gode ønsker kan jeg helt sikkert godt bruge :)

   Svar
 3. Lisa

  Gisp, har du allerede termin på fredag? Jamen for pokker, hvor bliver tiden af? :)
  Men hvor er det skønt, Ida, og du ser skøn ud. Sikke en dejlig baby bump!

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Jep, det er lige om lidt! Glæder mig til at kunne fremvise en mere flad mave, men til gengæld et stk. lækker baby :)

   Svar
 4. Christina

  Hvor er det vildt, at det lige om lidt. Synes lige vi har siddet hos Tenna og du har fortalt at I ventede jer.. Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke med det forestående.

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg kan slet heller ikke forholde mig til det! Det er en mærkelig blanding af at føle at graviditeten er gået frygteligt hurtigt, og samtidig en følelse af at det nærmest altid har været sådan her. Og så kan jeg næsten ikke forstå, at det snart er slut med at være gravid, selvom det nu også har nogle klare fordele!

   Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg krydser fingre for det samme ;) Og kan nok slet ikke lade være med at lade bloggen svømme over med babybilleder.

   Svar
 5. Mette

  Jeg blev kastet lige tilbage i pre-fødselsmode.. selvom det er meget længe siden efterhånden. Jeg håber du/I får en rigtig fin oplevelse ved ankomsten af jeres lille pige, og så glæder jeg mig rigtig meget til babybilleder :-) Kh Mette

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg er også spændt og en lille smule nervøs for hele oplevelsen. Håber det bliver en god en af slagsen :)

   Svar

Skriv en kommentar