21.01.14

1 3Tirsdag d. 21. januar kl. 6.25, 11 dage over termin, kom vores lille pige til verden som skudt ud af en kanon. 52 cm, 3430 g. og ren perfektion. Hun er en temperamentsfuld dame, som har vendt op og ned på vores verden, og lige nu har vi rigeligt at gøre med at finde ud af alt det nye som en lille familie.

35 tanker om "21.01.14"

 1. Mette

  Kære Ida, Et kæmpestort tillykke herfra. Hvor er hun dejlig at se på. Sørg for at suge alt det nye til dig, og bare være i det, det er en uvurderlig tid af éns liv.
  Kh. Mette

  Svar
 2. taburetten

  Stort tillykke Ida, hvor er hun et fint eksemplar af slagsen. Og skudt ud af en kanon ;) det lyder som en lynfødsel, håber I begge har det godt. Stort klem herfra

  Svar
 3. Tine

  Stort tillykke med din smukker datter. Nyd hende i fulde drag, for lige pludselig er hun for stor til at ligge på din skulder og grynte;-).

  Svar
 4. Katrine Lærke

  Hvor ser hun helt utrolig skøn og fin ud <3 21. januar er også min egen fødselsdag :) Jeg selv er lige gået på barsel og venter en lille dreng d. 4. marts. Jeg glæder mig utrolig meget, men har stadig nogle projekter jeg skal have styr på inden hans ankomst. Jeg er dog ret sikker på, at jeg nok skal nå at blive utålmodig når terminsdatoen nærmer sig :)

  Held og lykke med den lille ny. Jeg glæder mig til at følge med i hvordan det går med det hele :)

  Svar
 5. Maria

  Hun er da for fin og bedårende. Wauw. Utroligt som de hurtig kan vokse og ændre sig. Nyd det – den første tid er så speciel og unik. Ville gøre alt for at ønske mig tilbage, bare en enkelt dag med Isolde som er et par dage gammel.

  Svar
 6. Kristina

  Åh hun ser så fin ud! Får næsten lyst til en mere selv når jeg ser hende ;) stort tillykke – håber at I nyder tiden og at du får sovet bare lidt. Stort kram

  Svar
 7. Christina

  Stort tillykke her også. Jeg håber I har fået en god start på det hele sammen og hormoner, smerter og manglende søvn ikke fylder for meget. For mig har de første fjorten dage alle gange været fyldt med lykke men også masser af tanker og bekymringer.

  Svar
 8. Mette

  Kæmpe stort tillykke herfra Ida. Hvor er hun skøn og dejlig :-) Nyd den første helt specielle tid med den lille prinsesse.
  Kh. Mette

  Svar
 9. mille

  De små læber er lige til at kysse -Jeg er sikker på hun bliver badet i kys! :)
  Sød og fin <3 – endnu engang stort tillykke søde Ida.

  Svar
 10. Ida / Fashionlab

  Som følge af intens eksamenslæsning de seneste dage, er jeg først nu, efter at have kæmpet mig igennem de første 300 ulæste indlæg på mim bloglovin, nået til dette! Hun er akkurat lige så fin og lækker som hun så ud til på instagram – Endnu engang stort tillykke med vidunderet Ida! :)

  Svar

Skriv en kommentar