Time for presents and exchanging kisses

gaver1_effected kopi gaver2_effected kopi gaver3_effected kopiEn af mine yndlings juleforberedelser (og også den jeg i længden ender med at se mig mest sur på!) er at pakke gaver ind. Eller stort set alt som har med gaver at gøre, faktisk. Men indpakningen er altså en ret stor del af det, og hvert år bliver vores gaver pakket ens ind, så de kan ligge og pynte igennem julemåneden. Jeg ved ikke noget bedre end at modtage en gave som er rigtig, rigtig nydeligt pakket ind, og den gemmer jeg gerne til aller sidst, og kan næsten ærgre mig over at skulle bryde de kønne bånd og papirer. Forventningens glæde er helt sikkert en stor del af fornøjelsen! Nå, men i år er de pakker, vi skal forære væk, pakket ind efter en slags træ-tema. Inderst er der silkepapir med tryk af birkebark fra Søstrene Grene, yderst cellofan. Omkring pakkerne er der bundet silkebånd, og til og fra kortene er i træfiner.
Og tænk, om kun en uge er det allerede tid til at åbne dem, når juleaften står for døren… December måned har en helt særlig evne til at flyve afsted, synes jeg.

12 tanker om "Time for presents and exchanging kisses"

 1. Marie

  Wauw det ser flot ud Ida! Jeg elsker, at der altid er så meget æstestik omkring de ting du omgiver dig med, og det gælder alt fra mode, indretning, madlavning, ønskesedler og nu også gaveindpakning! Jeg synes, din blog er helt speciel! Glædelig æstetisk jul :) fra Marie

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Tak Ida! Mest af alt var jeg vild med silkepapiret med det fine birketryk, så jeg var nødt til at finde en måde at bruge det på.

   Svar
 2. A + K = ♥

  Det er også bare hyggeligt, og sikke fine pakker selv til pakkespil, kommer jeg afsted med fire forskellige indpakninger ;-)
  Jeg elsker at finde på et “tema” til min kærestes kalenderpakker (han får hver anden dag). I år blev det råt og grafisk, med neutralt papir, printet bånd og “talebobbel”-stickers med tal på. Og sidste år var de fx pakket ind i slagter papir med grønt fløjsbånd – ren gammeldags jul :-)

  – Anne

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Det kan også være svært at begrænse ideerne :) Men jeg er bare bedst til lidt (kedelig) ensartethed.

   Svar

Skriv en kommentar