Julepynt med natur og traditioner

midtimellem-blog-indretning-jul-kalenderlys-natur-lærkegrene-eg-raumgestalt-oak-men-flip-tray-karina-bækkelund-julepynt-ditte-fischer-christmas-antikke-glaskugler-engel-vintage-industri-trådkurv-safaristol-hjerte-birketræsfiner-julepynt-juleophæng-finnsdottir-lysestage-1 midtimellem-blog-indretning-jul-kalenderlys-natur-lærkegrene-eg-raumgestalt-oak-men-flip-tray-karina-bækkelund-julepynt-ditte-fischer-christmas-antikke-glaskugler-engel-vintage-industri-trådkurv-safaristol-hjerte-birketræsfiner-julepynt-juleophæng-finnsdottir-lysestage-2 midtimellem-blog-indretning-jul-kalenderlys-natur-lærkegrene-eg-raumgestalt-oak-men-flip-tray-karina-bækkelund-julepynt-ditte-fischer-christmas-antikke-glaskugler-engel-vintage-industri-trådkurv-safaristol-hjerte-birketræsfiner-julepynt-juleophæng-finnsdottir-lysestage-3 midtimellem-blog-indretning-jul-kalenderlys-natur-lærkegrene-eg-raumgestalt-oak-men-flip-tray-karina-bækkelund-julepynt-ditte-fischer-christmas-antikke-glaskugler-engel-vintage-industri-trådkurv-safaristol-hjerte-birketræsfiner-julepynt-juleophæng-finnsdottir-lysestage-4 midtimellem-blog-indretning-jul-kalenderlys-natur-lærkegrene-eg-raumgestalt-oak-men-flip-tray-karina-bækkelund-julepynt-ditte-fischer-christmas-antikke-glaskugler-engel-vintage-industri-trådkurv-safaristol-hjerte-birketræsfiner-julepynt-juleophæng-finnsdottir-lysestage-5 midtimellem-blog-indretning-jul-kalenderlys-natur-lærkegrene-eg-raumgestalt-oak-men-flip-tray-karina-bækkelund-julepynt-ditte-fischer-christmas-antikke-glaskugler-engel-vintage-industri-trådkurv-safaristol-hjerte-birketræsfiner-julepynt-juleophæng-finnsdottir-lysestage-6 midtimellem-blog-indretning-jul-kalenderlys-natur-lærkegrene-eg-raumgestalt-oak-men-flip-tray-karina-bækkelund-julepynt-ditte-fischer-christmas-antikke-glaskugler-engel-vintage-industri-trådkurv-safaristol-hjerte-birketræsfiner-julepynt-juleophæng-finnsdottir-lysestage-7 midtimellem-blog-indretning-jul-kalenderlys-natur-lærkegrene-eg-raumgestalt-oak-men-flip-tray-karina-bækkelund-julepynt-ditte-fischer-christmas-antikke-glaskugler-engel-vintage-industri-trådkurv-safaristol-hjerte-birketræsfiner-julepynt-juleophæng-finnsdottir-lysestage-8Imens stormen rasede udenfor vinduerne, benyttede jeg lejligheden til at liste mig rundt med kameraet og tage lidt billeder af vores julepynt. Der er ikke ret meget mere, end hvad I ser på billederne, vi har holdt det ret simpelt i år. Frem er kun kommet de gamle kendinge, som står vores hjerter nærmest, og ikke mindst med en del flere naturelementer, end de seneste år. Det føles rigtig rart, hyggeligt og langt fra overgjort. Især lærkegrene og kæmpe kogler får lov at fylde sammen med levende lys, og jeg synes, de klæder det enkle, moderne design på både Kubus stagen, brættet fra Raumgestalt, marmorflisen og bakken fra the Oak Men enormt godt.

19 tanker om "Julepynt med natur og traditioner"

  1. Ida Forfatter

   Eneste undtagelse er mine gamle glaskugler, som langt fra er farvekoorinerede, og som har et væld af forskellige farver. Men de kommer først frem, når juletræet skal pyntes :)

   Svar
  1. Ida Forfatter

   Det er et loppemarkedsfund, og den minder rigtig meget om Kaare Klints safaristol, men er det ikke. Desværre!

   Svar
 1. A + K = ♥

  Hvor er det bare fint. Jeg er også selv vild med naturpynt – især kogler og lærkegrene er et hit. Og så er jeg stor tilhænger af fine, gamle glaskugler.

  – Anne

  Svar

Skriv en kommentar