Julegaveønsker

midtimellem-blog-modeblog-indretning-julegaver-ønsker-line&jo-miss-elmes-fnubbu-ganni-kjole-glimmer-charonne-vega-foxy-potato-magasinholder-mason-pearson-vitra-toolboxEn lille bitte ønskeliste fra mig, her med kun 12 dage tilbage til jul. Men jeg kunne ikke lade være med at vise lidt af de ting, som hjertens gerne må ligge til mig under træet. Lige så barnligt glad som jeg er for at modtage gaver, lige så glad er jeg for at give dem. Derfor er det både en lille smule rart og samtidig lidt kedeligt, at alle mine julegaveindkøb blev overstået på et par dage i sidste uge…

Jeg elsker, elsker, elsker at få tøj, men med en stor badebold på maven, er det mindre aktuelt i år… Undtagelsen er den fine kjole fra Ganni, som med sit fine glimmerstof er perfekt til nytårsaften. Når den ikke skal bruges til fest, er den super sej med et par skinny jeans under, og måske en cardigan over.
Når jeg ikke kan ønske mig tøj, er der heldigvis plads til andet dullegrej på listen, og derfor ønsker jeg mig både en svinedyr børste til at pleje mit hår, og et lille diamantbesat kors til at pryde mit øre.
I den mere praktiske afdeling, ønsker jeg mig både en fin æske til at holde styr på alle mine småting i entreen og en toolbox til at holde styr på mine kontorartikler.
Sidst men ikke mindst er jeg vild med den lækre magasinholder Vega, som meget gerne må hænge ved sofaen, så jeg har yndlings magasinerne indenfor rækkevidde.

4 tanker om "Julegaveønsker"

 1. Malene

  Jenne gue sager. Ganni kjolen var jeg liiige ved at få fingrene i på TS, men det glippede til sidst. Magasinrækken er skøn og enkel. Godt med et alternativ til tallerkenrækker.

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Æv! Den er godt nok også fin, kjolen, selvom det er en lidt vanvittig pris for noget så simpelt – der ligger jo ikke meget skrædderkunst bag.
   Ja, magasinholderen er virkelig lækker, og så er den danskproduceret i flot egetræ.

   Svar
 2. et cetera

  Du har et godt øje for lækre ting, Ida – men det har jeg da vist sagt før? Jeg kendte da egentlig godt toolbox’en, men den havde jeg glemt igen og jeg mangler da også sådan en lækker og stilren fyr til at holde orden på kontortingene, så tak for reminderen :-)

  Svar

Skriv en kommentar