En dag midt i december

IMG_2958IMG_2953kringle_effected kopi IMG_2961 IMG_2965Hvert år sniger der sig lidt nyt ind i samlingen af julepynt, og i år er ingen undtagelse. Stjernerne er Mettes design og jeg er helt vildt med de fint udskårne stjerner i nordisk, cool birkefiner. Ved samme lejlighed fik jeg mulighed for at smage hendes halvårskrans, som efterhånden må siges at være en klassiker på Mettes blog, og den kan varmt anbefales!
Bordgrævlingen er nyeste tilføjelse til min lille flok af Karina Bækkelund julepynt, en samling som jeg startede for tre år siden. Og selvom det er grænsende til det pinlige, vil jeg gerne indrømme, at jeg først og fremmest faldt for det lille, trinde dyr, fordi der er visse ligheder med min egen Sofus…!

6 tanker om "En dag midt i december"

    1. Ida Forfatter

      Det kan man godt, hvis du klikker på Karinas navn, kommer du direkte til Karinas shop :) Du vil ikke fortryde det, jeg er så glad for at finde mine frem hvert år.

      Svar

Skriv en kommentar