Den sidste rest jul

midtimellem-blog-modeblog-indretning-grå-pudderfarvet-line&jo-julegaver-nuxe-cos-sweatshirt-glimmer-cashmere-meyer-chokolade-strikpude-rum-4 midtimellem-blog-modeblog-indretning-grå-pudderfarvet-line&jo-julegaver-nuxe-cos-sweatshirt-glimmer-cashmere-meyer-chokolade-strikpude-rum-2 midtimellem-blog-modeblog-indretning-grå-pudderfarvet-line&jo-julegaver-nuxe-cos-sweatshirt-glimmer-cashmere-meyer-chokolade-strikpude-rum-3midtimellem-blog-modeblog-indretning-grå-pudderfarvet-line&jo-julegaver-nuxe-cos-sweatshirt-glimmer-cashmere-meyer-chokolade-strikpude-rum-1midtimellem-blog-modeblog-indretning-grå-pudderfarvet-line&jo-julegaver-nuxe-cos-sweatshirt-glimmer-cashmere-meyer-chokolade-strikpude-rum-5Vores lille lejlighed er nu ryddet for julepynt, og jeg har puttet mig på sofaen med den sidste honningkage og kaffe, inden jeg om lidt skal se “Nine”. Kun gaverne står stadig fremme til skue og minder om julen, for jeg nænner simpelthen ikke at pakke dem væk. Jeg kan ikke lade være med at dimse med dem, rører lidt, flytter lidt rundt på dem, og arrangerer dem nydeligt, det må vist være den voksne udgave af at “lege” med dem. Det er også en usædvanligt rar bunke, jeg har fået i år, lidt af hvert af alt det, jeg aller bedst kan lide. Og nysseligt farvekoordineret endda. Snedkeret magasinholder i egetræ, Meyers bog om chokolade, Agnes Obel lp, mors hjemmestrik til sofaen, sweatshirts i glimmer og cashmere, abonnement på yndlings magasinet Rum, Vitras Toolbox, øko hudpleje og finhed til øret fra Line&Jo. Lutter rare sager.

24 tanker om "Den sidste rest jul"

  1. Ida Forfatter

   De to af dem er ikke strikket efter opskrifter, blot ud fra mine ønsker, ideer og størrelsen på fyldpuderne. Men jeg skal prøve at lokke lidt facts ud af hende. Pindestrørrelse, garn, type af strik osv.

   Svar
  1. Ida Forfatter

   Vi var ikke nået at komme ordentligt på plads i vores nye hjem, inden vi pyntede til jul, så nu skal vi lige finde ud af, hvordan vi vil have det hele. Det er lidt specielt… Men savner alligevel koglerne og lærkegrenene lidt.

   Svar
 1. Anita

  Hvor er det dog nogle smukke gaver Ida. Jeg skal da vist forbi Cos efter glimmer sweat, og så er jeg altså stadig helt vild med din sofa :)

  Svar
 2. Lone

  Fine fine sager! Vitra kassen bliver vist også et af mine næste køb – kan bare ikke bestemme mig for farven!
  Og sikke en lækker pude – tror lige jeg skal lokke med min svigermor;-)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg synes helt sikkert at du skal omkring en butik og se farverne i virkeligheden, for produktbillederne gengiver virkelig ikke de to grå farver ret godt.

   Svar
  1. Ida Forfatter

   Vi er også super glade for sofaen, jeg synes, den har rigtig god komfort. Vores er i det stof som hedder Nantes i farven Grey.

   Svar

Skriv en kommentar