December syslerier

peberkagehus-mumi-midtimellem-blog-pynt-gingerbread-house-moomin-1 peberkagehus-mumi-midtimellem-blog-pynt-gingerbread-house-moomin-2 peberkagehus-mumi-midtimellem-blog-pynt-gingerbread-house-moomin-3I starten af december skrev jeg lidt naivt, at jeg håbede, dette blev den december, hvor jeg ville nå alt det, jeg gerne ville. Sådan synes jeg ikke helt, det gik, men det har bestemt været rart med en julemåned med usædvanligt god tid, så lidt ekstra kagebagning og hyggelige sammenkomster er det da blevet til. En af de ting, jeg længe har haft lyst til at prøve, er at bage et peberkagehus, og aller helst i mumi versionen, som min mor viste mig på en finsk webshop for nogle år siden. Virkelig tidskrævende og ikke så lidt af en test af tålmodigheden! Men også ret hyggeligt, da man først nåede til alt det sjove med at dekorere. Hvis ikke jeg havde været så utålmodig og lidt i tidsnød, skulle den helt sikkert have haft gas med en masse slik som ekstra pynt!

Juleaften står for døren, og jeg er så klar! Vi skal for første gang holde jul hjemme, sammen med min familie, og jeg glæder mig. Vi har vist ret godt styr på forberedelserne, så forhåbentlig får vi en stille og rolig dag uden stress og jag. Og med tid til et lille “god jul” blogindlæg. Det satser jeg i hvert fald stærkt på :)

2 tanker om "December syslerier"

    1. Ida Forfatter

      Ja, der er lidt rundetårn over det, men det er nu Mumi huset :) Fedt at du kunne se, at det skulle ligne sne i vinduerne!

      Svar

Skriv en kommentar