Dagens: På en tåget eftermiddag

midtimellem-blog-modeblog-libertine-felt-cardigan-yvonne-koné-clutch-cashmere-scarf-cos-sømandstriber-stripes-line&jo-1 midtimellem-blog-modeblog-libertine-felt-cardigan-yvonne-koné-clutch-cashmere-scarf-cos-sømandstriber-stripes-line&jo-3Tørklæde og hue Cos Cardigan Libertine Libertine Bluse H&M Nederdel Moss Cph Clutch Yvonne Koné

Vil lige tjekke ind med et outfit fra den dejligste 2. juledag, helt uden planer. I stedet har vi slappet af, gået en lang tur i tågen og endelig haft tid til at tage hul på projekt babyværelse. Vi er ikke just i god tid,  så vi satser stærkt på, at lille pigen holder “leveringsdatoen” og venter med at komme til det nye år. Lige om lidt skal resterne af flæskestegen bruges til lækre flæskestegssandwiches, inden der skal hentes bland selv slik, og krybes sammen i sofaen med serier på HBO. Imorgen skal vi nok et smut ind til byen i byttehelvedet, for både Mads og jeg var lidt uheldige at få foræret 3 stk. af hhv. en lp og en bog. Synes egentlig, det er fuldstændig vanvittigt at butikkerne allerede starter udsalg, men lige i denne forbindelse er det ok, hvis gengangerne kan blive ombyttet til lidt lækkerier til favorable priser.

4 tanker om "Dagens: På en tåget eftermiddag"

 1. Mette

  Det lyder som en rigtig rar 2. juledag. Jeg synes altså også at det er lidt strengt, at webshopsene allerede starter udsalg. Der burde i det mindste være et par dages våbenhvile her i juledagene! (Sagde hende der følte sig som den største shopaholic, da hun modvilligt sneg sig til at tjekkes Cos´ online udsalg ud 1. juledag ;)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Det var vi to som gjorde ;) Man bliver jo fristet, men jeg synes ligesom dig, at det gerne måtte vente til efter juledagene. Når det så er sagt, så elsker jeg at gøre gode køb på udsalg, men jeg ville bare være mere indstillet på det tættere på nytår eller endda efter. – Som mange butikker heldigvis også stadig håndhæver.

   Svar
 2. Ida / Fashionlab

  Det er kun surt, hvis man har taget den givne gave i brug og derefter opdager, at den var nedsat ;)
  Men efterhånden er der jo en del butikker der starter udsalg inden jul, og så man jo også få endnu mere i julegave!

  Flot outfit!

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Ja, udsalget giver jo også mulighed for at gøre nogle gode byttehandler, hvis man har nogle gaver som skal byttes. Men synes altså det er lidt ucharmerende, at der allerede tikker udsalgsmails ind d. 24. om aftenen. For min skyld måtte januar gerne blive måneden for udsalg igen.

   Svar

Skriv en kommentar