Dagens: Masser af leo

midtimellem-blog-modeblog-parka-weekday-maria-black-libertine-leo-totebag-net-second-female-billi-bi-gravid-ventetøj-stud-necklace-1 midtimellem-blog-modeblog-parka-weekday-maria-black-libertine-leo-totebag-net-second-female-billi-bi-gravid-ventetøj-stud-necklace-2 midtimellem-blog-modeblog-parka-weekday-maria-black-libertine-leo-totebag-net-second-female-billi-bi-gravid-ventetøj-stud-necklace-3 midtimellem-blog-modeblog-parka-weekday-maria-black-libertine-leo-totebag-net-second-female-billi-bi-gravid-ventetøj-stud-necklace-5Parka Weekday Strik Second Female Nederdel H&M trend Støvler Billi Bi Smykker Maria Black Taske Libertine Libertine

Kan man andet end at være i godt humør på store gå-på-juleferie-dag? Jeg har været en tur ude på skolen for at tage del i glæderne sammen med mine kollegaer og ønske god jul. Og heldigvis lykkedes det mig også at få lidt af den dejlige, forventningsfulde følelse, som præger sådan en dag, ikke mindst fordi jeg har glædet mig til at Mads kunne drosle lidt ned for skolearbejdet og holde lidt fri. Lige om lidt sætter vi ekstra trumf på fejringen, når jeg skal en tur i biffen med både kæreste og lillebror for at se Hobitten. Jeg kan overhovedet ikke huske handlingen fra den første film, men forhåbentlig kommer man hurtigt ind i hele universet, så det ikke bliver det store problem. Det er i hvert fald en hyggelig tradition med fantasyfilm i juledagene, uanset om det er Harry Potter eller Tolkien.

4 tanker om "Dagens: Masser af leo"

    1. Ida Forfatter

      Du er alt for sød, Ninna. Der er ikke noget bedre end små juletraditioner, og hos os hører julen altså sammen med fantasy film.

      Svar

Skriv en kommentar