Stille søndag

IMG_2452 IMG_2457 IMG_2463 IMG_2477Søndag var stille og rar, med stjålne øjeblikke i sofaen, god tid, bløde puder, kagespisning og hundeluftning i den sprøde, klare novemberluft. Egentlig har vi forsøgt at holde Sofus ude af vores nye sofa, men med et lidt træls dyrlægebesøg og efterfølgende status af seniorhund med tilhørende helbredsskavanker, kan vi pludselig se igennem fingre med, at han gradbøjer reglerne lidt.
Min første uge på barsel fløj afsted, og jeg nyder at have god tid til at indhente hængepartier, men også til at trække vejret helt ned i maven, smække benene op og tage den lidt med ro. På trods af en fantastisk nem graviditet, kan jeg efterhånden godt mærke, at kroppen ikke helt kan følge med hovedet længere. Jeg har et par enkelte graviditetsrelaterede indlæg på tegnebrættet, ligesom jeg stadig arbejder på liiiige at få lidt indretningsmæssigedetaljer på plads, for slet ikke at snakke om julen, som stille sniger sig ind på os. Jeg glæder mig helt vildt til at tage hul på alle de skønne forberedelser, og håber at dette bliver året, hvor jeg har tid til at føre alle ideerne og planerne ud i livet.

10 tanker om "Stille søndag"

  1. Ida Forfatter

   Det er det nemlig! Dem er jeg altså også ret pjattet med… Har hørt om en venindes veninde som var højgravid i december og blev helt pjattet med norske klejner, så hun spiste en hver dag! Det er vist lige voldsomt nok, men gode, det er de :)

   Svar
  1. Ida Forfatter

   Den har min mor strikket til mig. Tror puderne får sit eget indlæg en dag, så kan jeg også dele linket til opkriften. Den var vist forholdsvis nem.

   Svar
 1. Marie

  Sofus matcher jo også sofaen + puderne perfekt :-) Hvornår har du termin – er det en julebaby? Tak for en god blog, det er så hyggeligt at følge med.

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Tak for din søde kommentar :)
   Ja, han matcher de grå nuancer ret fint. Jeg har termin d. 10. januar, så jeg håber, vi styrer udenom både jul og nytår. Ellers klarer vi også det, og må bare skabe nogle nye traditioner.

   Svar
  1. Ida Forfatter

   Ja, det var en helt igennem rar søndag. Det er dejligt, når der sker noget, men stille dage har man altså også brug for :)

   Svar
  1. Ida Forfatter

   Vi købte en 3 personers Less fra Bolia. Stoffet er Nantes i en farve som enten hed grey eller multi grey… De to lå meget tæt op af hinanden. Vi er rigtig glade for den, jeg kan godt lide det lidt stramme, boxy udseende, og den har rigtig god komfort.

   Svar

Skriv en kommentar