Opdatering og Banoffee Pie

Midtimellem-blog-madblog-opskrift-dulce-lerche-kondenseret-mælk-karamel-banoffee-pie-tærte-1_effected Midtimellem-blog-madblog-opskrift-dulce-lerche-kondenseret-mælk-karamel-banoffee-pie-tærte-2_effected Midtimellem-blog-madblog-opskrift-dulce-lerche-kondenseret-mælk-karamel-banoffee-pie-tærte-3_effected Midtimellem-blog-madblog-opskrift-dulce-lerche-kondenseret-mælk-karamel-banoffee-pie-tærte-4_effectedJeg er tilbage på bloggen, det værste mas med flytningen er overstået, og mit hoved begynder langsomt at summe med potentielle blogindlæg igen. Ikke mindst glæder jeg mig til, at vi kommer nok på plads til, at jeg kan begynde at vise lidt billeder af indretningen, i hvert fald i små bidder.
Weekenden har været af den dejlige slags, med lampeophængning, udpakning af flyttekasser, en tur i biffen for at se Frances Ha, og ikke mindst tid i køkkenet. For mig er det et af de sikre tegn på, at man er ved at have fundet sig til rette et nyt sted, når lysestagerne bliver fundet frem, der er tid til at bage kage, og man kan finde tid til at sætte sig i sofaen med benene oppe og tid til at læse. For tiden er det mest blade med inspiration til indretning, der bliver bladret i herhjemme, men jeg prøver også at pleje min indre historienørd med Den farlige dreng, om en lille, jødisk drengs overlevelser under anden verdenskrig.
Kagen er en banoffee pie, som er super nem at lave, hvis du har lidt karamel, kogt af kondenseret mælk, i overskud.

Banoffee Pie (dia. 20 cm)
250 g. knuste digestive
100 g. smeltet smør
som blandes og trykkes ned i en springform, beklædt med bagepapir i bunden. Sæt på køl indtil bunden er sprød, ca. en time.
1/2 dåse karamel
fordeles over bunden.
2 banener skæres i skiver og lægges ovenpå karamellen.
Kan evt. pyntes med flødeskum pisket af 1/4 l. piskefløde og drysses med chokolade eller kakao.

Fortsat god søndag. Her skal der slappes af med tv-dinner til Broen, og bagefter skal jeg forberede den sidste uges undervisning, inden min barsel begynder på fredag. Hvor er det vildt at få ned på skrift!

6 tanker om "Opdatering og Banoffee Pie"

    1. Ida Forfatter

      Ja, tiden er virkelig gået hurtigt! Nu må der også gerne lige falde lidt ro på, for jeg er slet, slet ikke klar, og mit hovede kan slet ikke følge med og begribe det hele.

      Svar

Skriv en kommentar