Luksus i småtingsafdelingen til køkken og bad

Vola 2_effected Vola_effected IMG_2363 Et Vola håndvaskarmatur, designet af Arne Jacobsen i 1968, har i mange år stået højt på min ønskeliste, men er altid blevet nedprioriteret i forhold til mere fornuftige og ikke mindst budgetvenlige køb. Og sådan er det også denne gang, på det nye badeværelse. Men da der alligevel skulle købes nye knager til både køkken og bad, droppede vi det kedelige rustfri stål og investerede i hvide knager og toiletrulleholder fra Vola (og det bliver garanteret både første og sidste gang, et blogindlæg kommer til at handle om den!). Jeg er vild med designet som, i mine øjne, er gennemført lækkert, enkelt og harmonisk. Så vidt jeg ved, er den hvide serie ikke i produktion længere, i hvert fald ikke alle delene, men man kan være heldig at finde dem brugt til rimelige priser, ligesom vi gjorde. Hverdagsluksus på en budgetvenlig skala, og små detaljer som jeg dagligt glædes over, fordi de både fungerer og forskønner.

5 tanker om "Luksus i småtingsafdelingen til køkken og bad"

 1. Katja Astrup

  Det er sindsygt smukt i hvidt… Vi har det selv i mat sølv, sat op for 4 år siden og jeg er slet ikke træt af det og syntes stilen holder :o)

  Svar
 2. Liselotte

  Vi har Vola-armaturer og designet er smukt – det er selvfølgelig derfor de findes her ;-) – men de har KUN været en pest at bruge. De drypper. De mister fleksibilitet og kan ikke drejes uden mange kræfter og de skal have skiftet pakninger konstant.

  I virkeligheden vidste jeg det godt. De fandtes også i mere end et af mine barndomshjem og vi kunne næsten ikke dreje dem uanset om de var hvide, stål eller orange, så glæd dig over de smukke og fine ting her og glæde dig over, at du stadig har en velfungerende hane ;-)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Det er jo lige præcis den slags erfaringer, det er godt at høre! Inden man laver dyre fejlkøb, vel at mærke. Jeg vil helt sikkert huske på dit gode råd!

   Svar
 3. Katja Astrup

  Vi har også Vola berøringsfri vandhane som har siddet i 4 år og der er ingen problemer med dryp eller lign :o)

  Svar

Skriv en kommentar