Dagens: Julefrokost

midtimellem-blog-modeblog-moss-copenhagen-tilde-dress-kjole-stripes-striber-sømandsstriber-statement-necklace-halskæde-billi-bi-heels-ventetøj-gravid-1 midtimellem-blog-modeblog-moss-copenhagen-tilde-dress-kjole-stripes-striber-sømandsstriber-statement-necklace-halskæde-billi-bi-heels-ventetøj-gravid-2 midtimellem-blog-modeblog-moss-copenhagen-tilde-dress-kjole-stripes-striber-sømandsstriber-statement-necklace-halskæde-billi-bi-heels-ventetøj-gravid-3 midtimellem-blog-modeblog-moss-copenhagen-tilde-dress-kjole-stripes-striber-sømandsstriber-statement-necklace-halskæde-billi-bi-heels-ventetøj-gravid-4Kjole Moss Copenhagen Halskæde Vero Moda Sko Billi Bi

Igår blev den traditionelle julefrokost afholdt på mit arbejde, og i dagene op til havde jeg virkelig tøjkrise. Jeg er ved at være kørt lidt surt i mit lille udvalg af tøj med plads til maven, og selvom jeg egentlig synes, at jeg har disponeret fornuftigt, var der ikke lige noget oplagt festtøj imellem. Løsningen blev en ny kjole med striber, som måske ikke er det mest oplagt valg til en julefrokost, men butikkernes udvalg af kjoler med glimmer, sten og pailetter, som kan glimte om kap med ethvert juletræ, bliver bare aldrig helt min kop te. Til gengæld oppede jeg mig lidt med en statement halskæde og høje hæle. Det gode ved kjolen er, at den også kan bruges om ca. seks uger, når jeg er færdig med at være gravid, omend forhåbentlig noget mere oversize. I øvrigt ret vildt at se på skrift, seks uger tilbage til termin!

Lige om lidt kommer kjolen på igen, når jeg skal holde date night med Mads. Vi har aldrig gået op i eller gjort noget særligt ud af mærkedage, men idag er det alligevel 10 år siden, at vi blev kærester, og det kan vi ikke lade gå ubemærket hen. Vi henter lidt god mad nede i byen, inden vi tager en tur i biffen for at se Mud. Stille og roligt, og helt i vores ånd.

22 tanker om "Dagens: Julefrokost"

 1. Nadia WH

  Jeg er heller ikke til for meget bling bling, så jeg synes du ser godt ud :-)
  Efter at Ninna har vist halskæden på instagram, er den kommet på ønskesedlen til jul og kjolen, bare i blå leo, er også skrevet på.

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Det er helt sikkert også to gode ønsker! Jeg køber yderst sjældent billige smykker, men denne er ok mht. finishen og detaljer i forhold til prisen.

   Svar
 2. venterpaavinblog

  Tillykke med kærestedagen – en stille og rolig fejring er aldrig af vejen, tværtimod (:
  Og hvor er du fin, især skoene er lige mig, elsker Andersine-hælen!

  – Anne

  Svar
 3. et cetera

  Du er så smuk som gravid, Ida – og dit outfit er skønt – som altid. Det er godt gået, at du formår at inspirere her 6 uger fra din termin! Forsinket tillykke med kærestedagen – jeg har altid syntes at det var så skønt at min mand og jeg havde nydt ti år sammen som par, inden vi blev en familie, for vi var bare SÅ klare :-)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg har bestemt heller ikke fortrudt, at vi har ventet så længe med familieforøgelsen, vi har slet ikke været indstillet på det før nu, og har nydt vores frihed i fulde drag! Og jeg kan da i øvrigt stadig godt blive i tvivl om, om jeg nu er helt klar ;)

   Svar
 4. mille

  Tillykke med de 10 år :D Det er vores tur til sommer, 10 ÅR, det er altså et ret vildt tal – bestemt værd at fejre :) Du ser skøn ud Ida, høje hæle og højgravid – fantastisk!! :) Go aften til dig

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Kun høje hæle fordi det var en “sidde meget ned” fest ;) Og alligevel kunne det godt mærkes i de trætte ben!

   Svar
 5. Ninna

  Ej hvor er du altså bare så flot Ida:-)
  Stort tillykke med kærestedagen, 10 år er godt nok længe! Det er man bestemt nødt til at fejre;-)

  Svar
 6. Tine

  Hvor ser du altså skøn ud, Ida. Kjolen er også rigtig pæn – den må jeg vist kigge nærmere på… ;)

  Det er ret vildt du kun har seks uger igen. Det bliver bare så spændende!

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg synes, det er en virkelig god kjole i forhold til prisen. Den findes også i nogle labre leo mønstre.

   Svar
 7. Maiken

  Tillykke med kærestedagen. Det er bare med at nyde tosomheden og late evenings out inden tosomheden bliver byttet ud med tresomhed. :)

  Halskæden har jeg også lige købt efter Ninna tippede om den på IG. Den er simpelthen så flot. Og så klæder den striberne ret godt.

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Ja, vi prøver også at klemme så mange bifture og lign. ind i programmet som muligt her inden termin! Jeg syntes rigtig, rigtig godt om Mud. Ikke så mange kloge ord og analyser, men dygtige skuespillere og nogle super spændende og underholdende timer.

   Svar

Skriv en kommentar