Dagens: Til middag i glimmer

IMG_2370 IMG_2382 IMG_2384Jakke H&M Tørklæde H&M Cardigan Custommade Top Asos Maternity Jeans H&M Støvler Billi Bi Taske Liebeskind Berlin

Et hurtigt outfit, billederne blev taget igår, da vi vendte hjem efter at have proppet os med lækker and og risalamande til Mortens aften hos svigerfamilien. Læderjakken er stadig i brug, med et godt tørklæde i halsen, men jeg må vist snart opgive og skifte til vinterjakken. Cardiganen har jeg i flere år ærget mig over, at jeg aldrig fik købt, da den hang i butikkerne, men på et af sommerens loppemarkeder på havnen var jeg heldig at falde over den til en god pris. Den giver lidt tiltrængt glimmer i min garderobe, og sat sammen med jeans og flade støvler bliver den tilpas upyntet til min smag.

26 tanker om "Dagens: Til middag i glimmer"

  1. Ida Forfatter

   Det er fra Skagen og jeg kan varmt anbefale det, ikke mindst fordi det sorte ikke kan blive ridset eller slidt af.

   Svar
 1. taburetten

  Du ser godt ud, Ida. Du klæder dig så pænt trods maven fylder, jeg er mest tilbøjelig til bare at hoppe i kjole og strømpebukser. Alt for ensformigt, desværre!

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg går også rigtig meget i kjoler, men kan altså også godt få spat af at have strømpebukser på. Så er blevet overraskende glad for mine ventejeans, og tror faktisk jeg vil have et par mere.

   Svar
    1. Ida Forfatter

     Jeg kan ikke finde dem på webshoppen, men de er i et tyndt materiale. Jeg prøvede også et par i alm. jeans stof, men der manglede jeg altså en fast linning, det føltes helt forkert. Dette stof er blødt, fleksibelt og ikke for tungt, så bukserne bliver hvor de skal. Og jeg synes, kvaliteten har holdt ret godt.

     Svar
 2. Søs

  Lækker cardigan – noget af et heldigt loppefund, hvis du har tænkt så meget på den efterfølgende :)
  Jeg har for nyligt også købt mig en sort cardigan, lidt ‘langhåret’ og med glimmer. Tilpas diskret hverdagspynt til min smag!

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Den lyder også flot! Ja, cardiganen har skam rumsteret et par år i mit hovede… Det er skønt, når sådan en “forelskelse” holder ved, og endelig går i opfyldelse :)

   Svar
  1. Ida Forfatter

   Du er alt for sød Linda! Jeg skal ikke kunne sige, om du har ret eller ej, men jeg trives i hvert fald og har været heldig at slippe for alle de træls gener.

   Svar
  1. Ida Forfatter

   Den er fra Liebeskind, modellen hedder Esther, og de har faktisk sat den i produktion igen, så den burde være til at skaffe. Den har den perfekte størrelse og kan både hænge over armen eller i den lange skulderrem.

   Svar

Skriv en kommentar