Tip til tørre overarme

IMG_2055 IMG_2064 IMG_2072Jeg har tidligere brokket mig over mine overarme, som altid har haft irriterende, små knopper og generel rødme og irritation. Fede olier har tidligere hjulpet en del, men ikke fået helt bugt med problemet. For et par uger siden modtog jeg et sæt produkter til hjemmespa fra Bliss (gave), som jeg efterfølgende har testet. Især body scrubben er jeg vild med, kornene er hverken for grove eller fine, så den exfolierer min hud lige tilpas. Især på mine overarme er den helt fantastisk, synes jeg. Også albuerne får en ordentlig skrubbetur, når jeg nu er i gang. Efterfølgende fugter jeg huden med den lækre, fede body butter, som til min store tilfredshed er fri for parabener. Huden er blevet mærkbart mere jævn og pæn, og jeg tror virkelig, det skyldes kombinationen af exfoliering og fugt. At det hele endda dufter skønt og opkvikkende af yndlingsduften citron, gør det kun bedre endnu. Bliss forhandles bla. i Magasin og Sephora.
Da jeg for nogle uger siden brokkede mig over min graviditetshud, var I helt enormt søde til at komme med gode råd og tips. Et af dem var at læse Yummy Mummy af Charlotte Torpegaard, og efter at have læst den cover til cover, må jeg sige, at det er intet mindre end en grøn skønhedsbibel. Der er masser af kloge ord og konkrete tips til gode produkter, som man kan have glæde af uanset om man er gravid eller ej. Charlotte står i øvrigt bag skønhedsbloggen I love beauty.

7 tanker om "Tip til tørre overarme"

 1. A

  Og så lige et spørgsmål om noget helt andet… Min mand og jeg skal på mini ferie i Ålborg. kan du ikke give et par fif til en Ålborg Cityguide – hvad er must see, hvor får man en lækker middag og hvem sælger den lækreste kaffe og kage oplevelse. til gengæld kan du få et par fif om babyer når du har behov for det!
  Mvh sundhedsplejersken :-)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Selvfølgelig! Ej jeg får da helt lyst til at lave en mini guide til min egen by… Måske til foråret, når det hele tager sig lidt bedre ud :)
   Dyr restaurant: Restaurant Mest. Super lækkert mad, tre retter for ca. 300 kr.
   Pizza: Sticchies på Kastetvej har som de eneste i byen en træfyret ovn og laver gode, enkle pizzaer. Selve restauranten er dog ikke noget særligt, men jeg kan altså godt lide stedet alligevel.
   Kaffe og kage: Behag din smag i Maren Turis gade laver byens bedste kaffe! Til gengæld er Penny Lane på Boulevarden bedst til kager. Kageriet i Reberbansgade er også rigtig gode.
   Hvis I er i bil, laver Fandanko på Gl. Gugvej de bedste sandwiches!
   Aalborgs nye havnemiljø er rigtig fedt og i godt vejr er det normalt ret velbesøgt.
   Gå en tur i byen med udgangspunkt i centrum. Mod øst ligger Nordkraft, hvor byens bedste biograf bla. ligger. Mod vest ligger området vestbyen, her kan også være hyggeligt at spadsere. En tur ned af Vesterbro kan også anbefales hvis man kan lide 30’er arkitektur.
   Om lørdagen er der marked på Grønttorvet.
   Mht. shopping er det altså mest i gågaderne (Bispensgade, Algade, Nørregade) det foregår. Vi har ikke på samme måde som fx. Århus et latinerkvarter.

   Svar
   1. A

    Sådan! tusind tak – skal helt klart prøve meget af det du foreslår. vi har begge studeret i Aalborg, så det bliver også et gensyn med universitetsområdet og gamle yndlingsbutikker. dengang rakte økonomien mest til den berygtede Fontænen og en sjælden gang en to retters på Provence. Glæder mig til gensynet med byen. Tak for tips.

    Svar

Skriv en kommentar