Grå ønsker til stuen

Grå ønsker collageVæglampe Caravaggio / Vase Ditte Fischer / Stribet pude Louise Roe / Kande Marimekko / Sofa Bolia Less / Gulvtæppe Ikea / Strikpude By Nord / Pendel Caravaggio / Toolbox Vitra

Jeg svælger i efterår og flyttetanker. Varmer op til hjemmesysler, tændte stearinlys og en ny stue at indrette. Alt det ovenstående måtte meget gerne flytte ind sammen med mig, og vil kunne passe sammen med alle vores egne ting på fornemmeste vis.
Sofaen er bestilt, og jeg glæder mig til at bytte flyderen ud med høje armlæn, man kan læne sig op af. Nye puder skal der til, og helst i blødt, groft, stort og fint strik, så der kan leges lidt med strukturer. Caravaggio lamperne må gerne lyse op over både spisebord og læsehjørne. Den lave vase i keramik skal rumme vintergrene med bær, men toolbox’en skal rumme alle mine kontor småting. Tæerne skal lunes i det vamsede gulvtæppe, som på forsøgsbasis skal afløse min hang til nøgne trægulve. Vand er sundt og godt, og hvis det præsenteres i en smuk glaskande, bliver jeg sikkert fristet til at drikke endnu mere af det.

17 tanker om "Grå ønsker til stuen"

 1. Katja, Denmark

  Det ser virkelig lækkert ud! Jeg ville dog passe på med for meget lyst og sart, når der er barn ppå vej. Vi købte også en masse dejligt nyt, da vi flyttede i hus og fik børn (tvillinger) kort efter. Jeg har dog fortrudt mange af tingene igen – det kom virkelig bag på mig, hvor meget børn slider på møbler. Sofa og tv-bænk er røget ud igen, da jeg ikke kunne holde ud at se på alle pletterne og skrammerne. Øv. Vi har købt brugte ting nu, for der er snart en tredje på vej :-)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg ejer generelt ikke noget, jeg er super øm overfor, ting skal bruges! Mht. sofaen er jeg ikke så bekymret, den har noget super slidstærkt betræk som endda kan tages af og vaskes.

   Svar
 2. Camilla

  Det er nogle rigtig skønne ting du har fundet. Kan især godt lide værktøjskassen, den kunne jeg også godt bruge.
  Caravaggio lampen i den grå farve er godt nok fede – vi har dem i sort med rød ledning over spisebordet og køkkenbordet.

  Svar
 3. Anita

  Der fik du vist lige ramt spot on hvad angår mine ønsker og stil, har nemlig kigget langt efter Less’en og Carravagio har vi over køkkenbordet og i sofahjørnet – i hhv. sort og glas. Glæder mig til at se dim kommende stue :)

  Svar
 4. Mette

  Der var mange fine ting, der også gerne måtte flytte ind her Ida. Den stribede pude må jeg ud at opstøve, kan ikke leve uden :-)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Den er jeg også ret pjattet med. Men ikke så meget prisen… Overvejer at spørge om min mor mon kan strikke sådan et pudebetræk.

   Svar
  1. Ida Forfatter

   Ja det kan blive dyrt, når man først kommer i gang… Håber du kan være heldig og finde lamperne til en god pris.

   Svar
 5. Katja Astrup

  Fine fund, der er ikke noget bedre end indrette et nyt sted :o) Væglampen har jeg også haft kig på nogle måneder men intet sted at hænge den op ;o)

  Svar
 6. Katrine Lærke

  Sofaen er virkelig fin! De grå farver er nemme at have som basis, for de passer perfekt til de fleste andre farver, hvis man fx vil skifte tæppe eller puder ud engang i mellem :)

  Svar

Skriv en kommentar