Dagens: Skinny jeans, striber og en cardi

midtimellem-blog-modeblog-acne-raya-cashmere-liebeskind-berlin-billi-bi-striber-1 midtimellem-blog-modeblog-acne-raya-cashmere-liebeskind-berlin-billi-bi-striber-2 midtimellem-blog-modeblog-acne-raya-cashmere-liebeskind-berlin-billi-bi-striber-4Cardigan Acne raya Bluse H&M Jeans H&M Cashmere tørklæde H&M Taske Liebeskind Berlin Støvler Billi Bi

Sidst i august lavede jeg denne collage, og jeg har været bedre til at følge den og strukturere mine indkøb, end jeg selv havde turde håbe. Der har været nogle dyre indkøb imellem, men til gengæld ingen billige trend- eller impulskøb, og jeg er slet ikke i tvivl om, at det på sigt er blidere ved pengepungen. Det klart dyreste køb er Acnes raya cardigan, men til gengæld er den langtidsholdbar. Min betagelse af den er kun vokset, siden raya kom frem sidste vinter, og den er bestemt ikke blevet mindre af at få cardiganen i hænderne. Kvaliteten er top lækker, rar og blød at have på, og jeg får overraskende mange komplimenter for den. Helt ærligt, det er jo bare en grå cardigan? Men det enkle design er altså lige i øjet. Jeg har brugt den indenfor på kolde dage og udenfor som overtøj på dage, hvor efterårssolen har været fremme til at lune.

6 tanker om "Dagens: Skinny jeans, striber og en cardi"

 1. Emilie

  Den cardigan ser virkelig også henrivende ud.
  Jeg kan næsten mærke, hvor varm og blød den må være – blot ved at kigge på dine billeder!
  Dit nye hår ser smadder flot ud. Nyd det! Der er ikke noget som lidt frisureforandring.

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Cardiganen er fantastisk, den kan varmt anbefales! Og håret er jeg stadig mindst lige så glad for stadigvæk.

   Svar
 2. Mille

  Det er altså bare SÅ fint dit “nye” hår!!! Og dejligt at se babyhulen, det er hyggeligt at følge :) rigtig god weekend til jer.

  Svar

Skriv en kommentar