Chop chop

IMG_2153 IMG_2194 IMG_2151Første dag, man selv skal sætte sit nye hår, det er altid lidt nervepirrende, ikke? Min frisør kan i hvert fald som regel nogle tricks, jeg ikke kan gøre hende efter, men lige idag gik det vist helt fint. Vi klippede mindst 20 (slidte) cm af, og jeg er allerede begejstret for, hvor meget nemmere, det er at have med at gøre. Desværre røg alle de solblegede spidser også af, og håret virker allerede mørkere… Det bliver en lang vintersæson.
Jeg bliver klippet hos Hairroom, som jeg varmt kan anbefale.

41 tanker om "Chop chop"

  1. Ida Forfatter

   Præcis. Det er altså (desværre) også et must som lærer, når vi nærmer os lusesæsonen… Så skal der være styr på lokkerne!

   Svar
  1. Ida Forfatter

   1000 tak. Jeg er også glad for at have fået noget lidt lettere, det lange kan godt virke meget tungt.

   Svar
  1. Ida Forfatter

   Tak Maiken! Det var skam også efter moden overvejelse, jeg er en kæmpe kylling med den slags!

   Svar
 1. Katrine Ny

  Flot nyt hår! Dine stribede gravid-kjoler – hvor finder du dem? Jeg har indtil videre ledt forgæves og jeg trænger virkelig til lige netop den slags lige nu!

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Den på billedet her er en t-shirt med 3/4 ærmer fra h&m til 79 kr. Men jeg har også en længere, som med lidt god vilje kan kaldes kjolelængde ;) Den kan købes her:
   http://www.asos.com/New-Look-Maternity/New-Look-Maternity-Stripe-Longline-Tunic/Prod/pgeproduct.aspx?iid=3043536&cid=5813&sh=0&pge=0&pgesize=36&sort=-1&clr=Navy%2fwhite
   Jeg har altid undret mig over, hvorfor gravide var så glade for vandrette striber, men de klæder faktisk sådan en rund mave :)

   Svar
  1. Ida Forfatter

   Åh, det var en sød kommentar! Jeg farver ikke hår, så jeg har også bestemt mig for at være glad for min hårfarve, og det er jeg også det meste af tiden. Alligevel kan den altså godt blive lidt mørk og kedelig henover vinteren… Så det varmer at høre :)

   Svar
 2. Line

  Super fin frisure. Jeg fik selv klippet ca. 40 cm af mit hår for 1/2 år siden og er rigtig glad for de korte længder, men savner en gang i mellem at kunne lave en lang, tyk fletning ;-)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Ja, det kan også godt være, jeg kommer til at savne noget ved det… Synes bare aldrig, jeg udnyttede det nok, havde det altid oppe i en knold eller hestehale. Og de besværlige hårvaske, smertefulde udredninger og timelange tørretider kommer jeg ikke til at savne ;)

   Svar
  1. Ida Forfatter

   Det er også altid så svært at finde ud af… Hos mig skal ideen i hvert fald altid have lang tid til at bundfælde sig, inden jeg er klar.

   Svar
 3. Michelle

  Det er SÅ flot til dig, Ida. Og hårfarven er også rigtig fin. Måske er det fordi jeg er brunette, men jeg kan nu virkelig godt lide det mørkere hår om vinteren.

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Og jeg elsker flot, brunt hår… Men det er mit ligesom ikke mørkt nok til. Jeg kan bare bedre lide, når solen giver det lidt spil.

   Svar
 4. Søs

  Det ser rigtig godt ud! :)
  Og kender alt for godt til ‘frygten’ dagen efter en lækker tur til frisøren, hvor man selv skal prøve at håndtere de nye lokker for første gang. I hvert fald, hvis det er en stor del af håret der lige ryger i svinget.

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Ja… Og nogle gange har man jo desværre taget munden for fuld og fået klippet en frisure, som man ikke kan finde ud af at sætte… Den her er dog ret lige til. Kan også krammes op de saltvandsspray, hvis jeg vil have det lidt rodet.

   Svar
  1. Ida Forfatter

   Sikke en sød kommentar :) Jeg har indtil videre haft en virkelig nem graviditet, og så er det jo nemt at trives.

   Svar
 5. Christina

  SMUKT ida! Det ser skønt og let ud. Jeg overvejer også meget, hvad der skal ske med mit. Jeg har faktisk været rundt en fredag eftermiddag og spørge samtlige frisører om de havde tid til at klippe mit pandehår kort – uden held. Og så mistede jeg lidt modet igen! Måske der sker noget lige om lidt

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Den følelse kender jeg alt for godt, sommetider skal der bare ske noget! Lige nu har jeg fx. vildt lyst til at få nogle flere huller i ørene… Men overvejer lige lidt tid endnu ;)

   Svar
 6. Lone

  Ej hvor vildt! Det kræver mod at klippe i de lange fine lokker – men hold op hvor det klæder dig:-) Så fint!
  NB. Kan huske at Emily Salomon på et tidspunkt viste hvordan man kan lysne sine spidser lidt – helt naturligt (hvilket jo et et must med en lille bebs i maven:-)) vist nok noget med citron…

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Ja, det kan nok komme til at knibe med tid til den slags fremover. Trængte også til noget som er nemmere at ha’ med at gøre i det daglige.

   Svar

Skriv en kommentar