New apartment

20130907-091718.jpg
Mens jeg sad og fiflede med nogle collager med boliginspiration til den nye lejlighed, slog det mig, at jeg slet ikke har fået indviet jer i, hvad vi endte med.
Vi har købt en dejlig andelslejlighed på toppen af Aalborg, og vi glæder os helt vildt til at overtage den om 5 ugers tid. Den er det helt rette valg til os, og jeg glæder mig til at blive rusket lidt op i indretningsmæssigt, når vi skal indrette os funktionelt og lækkert et nyt og mindre sted. Jeg trænger til lidt nyt at kigge på, så jeg lægger forventningsfuldt planer på højtryk!
Inspirationscollager kommer der nok et par stykker af på bloggen, men udover de ovenstående må I vente på flere billeder, til vi har overtaget og er kommet lidt på plads.

6 tanker om "New apartment"

  1. Ida Forfatter

   Tak :) Dejligt at I godt gider høre om boligindretning, for det kan jeg vist ikke lade være at fortælle lidt om den kommende tid :)

   Svar
 1. Simone

  Hej Ida

  Tak for nogle gode indlæg.

  Hvis du kommer til at mangle noget inspiration til boligindretningen, så kan jeg anbefale dig denne side :-)

  Venlig hilsen og god dag
  Simone

  Svar

Skriv en kommentar