Gamle favoritter

IMG_2004 IMG_2033Jeg har klikket nye udgaver af gamle kendinge hjem. Et nyt cashmere tørklæde, denne gang i prisvenlig udgave fra H&M, i konservativt sort, som passer til min parka. Det har en perfekt størrelse og er silkeblødt og lunt at have om halsen. Absolut et godt køb til vintersæsonen, og det kan fåes lige her. Bikerstøvlerne er næsten identiske med et par, jeg tidligere har haft og sled op. Nu har jeg købt præcis sammen model igen, og jeg er allerede nærmest flyttet ind i dem. De er fra Billi Bi og er garanteret til at finde ude i butikkerne, og ellers kan de købes lige her.

6 tanker om "Gamle favoritter"

 1. Lone

  Ej hvor sjovt – jeg har haft præcis de samme støvler, og jeg sled dem også op! Det er virkelig et par favoritter, men jeg troede faktisk ikke man kunne få dem mere, så jeg fandt nogle andre, også fra Billi Bi. Men det kunne da godt være man liiige skulle overveje dem igen!

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Det er da lidt af et sammentræf! Bag den webshop, jeg linker til, gemmer butik Carla F i Aalborg sig, så der kan du få dem. Jeg kan godt lide deres enkelhed, så risikerer man heller ikke at blive træt af krokoskind, nitter eller andre detaljer.

   Svar

Skriv en kommentar