Første efterårsdag

IMG_1740 IMG_1723Strik Ganni Nederdel H&M trend Taske Yvonne Koné Ur Skagen Halskæde Maria Black Øreringe Stinne Holm

Jeg skal ellers lige love for, at vi fik en forsmag på efteråret i starten af ugen. Egentlig gør det mig ikke så meget, tøjmæssigt er jeg klart bedst til efterår/vinters farveholdning og mulighed for at bygge op med lag på lag. Billederne er fra en fugtig hundeluftning forleden dag, og er egentlig lidt rigeligt forpjuskede, men jeg havde sådan en lyst til at vise jer den pudderfarvede strik, som jeg købte af Ninna til vores loppemarked. Lidt udenfor min comfort zone, men silkeblød og lige det der skulle til for at bringe min yndlingsnederdel fra denne sommer med ind i efterårssæsonen.

Weekenden er lige om hjørnet, og for første gang i tre uger sætter jeg ikke kursen mod Århus. I stedet skal jeg i gang med at fylde flyttekasser, og jeg kan slet ikke overskue den store opgave som ligger forude! Synes altid man fortrænger, præcis hvor meget arbejde der er i at flytte. Ville virkelig ønske, at jeg var en super minimalist, men realiteten er vist snarere, at jeg er lidt for god til at samle ind og gemme væk… Suk! Heldigvis bliver der også tid til en tur på loppemarked og et smut i biffen for endelig at se Blue Jasmine, som jeg har høje forventninger til.

8 tanker om "Første efterårsdag"

 1. Mette

  Ej, den er fin, den nederdel! Er det længe siden du har købt den?
  Og ja, flytning er et mas. Dejligt for jer at I får det overstået inden baby kommer :)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Det bliver godt, når vi engang er kommet i gang.
   Nederdelen blev købt i New York i sommers, men måske du kan være heldig at der stadig hænger et eksemplar i butikkerne? Den har i hvert fald også været i Aalborg.

   Svar

Skriv en kommentar