Dagens: Ny cardi

IMG_1837 IMG_1856Cardigan Libertine Libertine Kjole Asos Maternity Gummistøvler Hunter

Ovenstående billeder er eneste fotos fra en weekend som mest af alt har budt på pakning af flyttekasser. Det lyder måske kedeligt, men det er også enormt dejligt at få taget hul på, og giver os en følelse af at være i god tid. Igår rundede vi lidt af en milepæl; kun 1 måneder til overtagelse af lejligheden og 2 måneder til min sidste arbejdsdag inden barsel. Begge dele er meget surealistiske men bliver set frem til med stor spænding!
Jeg har haft virkelig svært ved at finde den rette påklædning de sidste par uger, hvor mit almindelige tøj begyndte at blive ubehageligt over maven, mens ventetøjet stadig er for løst. Men her i weekenden ryddede jeg hele mit klædeskab, pakkede alt ikke graviditetsegnet tøj ned i flyttekasser, og lod kun tøj hænge, som jeg kan passe de næste par måneder. Det blev en lille, eksklusiv skare, men i stedet for at se begrænsninger blev det meget mere overskueligt, hvad jeg har at vælge imellem. Samtidig fik jeg pludselig øje på nye kombinationer, som jeg ikke allerede havde tænkt over, og pludselig blev det en hel del sjovere med udsigten til at tage ventetøjet i brug.
Jeg har brugt min collage som udgangspunkt og har indtil videre investeret i parkaen og Libertine cardiganen. Sidstnævnte har i år fået lange ærmer, hvilket kan være rigtig dejligt på kolde dage og trækker den mere i retning af en jakke. Jeg kan godt lide dens løse, boxy pasform sammen med mine sorte kjoler. – Måske især når de begynder at sidde lidt strammere end hvad de gør pt ;)

13 tanker om "Dagens: Ny cardi"

 1. Michelle

  Okay, det er lidt en kliché, men du stråler virkelig på det øverste billede, Ida! :) Du ser bare rigtig godt ud. Og hvor er det en lækker cardigan – jeg mangler altid nogle lidt længere varmere cardigans om vinteren, men synes ofte, at jeg kommer til at se for “sloppy” ud i sådan nogle… Og hvor er det spændende med flytning – glæder mig til at se, hvordan I kommer på plads!

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Tak Michelle! Jeg kan godt nikke genkendende til det med lange cardigans. Denne er bestemt ikke figursyet, den er nærmest kasseformet, men fordi materialet er forholdsvist stift, bliver den ikke sloppy. Giver det mening?

   Svar
   1. Michelle

    Ja, det giver faktisk fin mening! Jeg synes heller ikke at en cardigan nødvendigvis skal være figursyet – det er bare ikke altid, jeg magter at vise hele min krops figur frem – men jeg vil heller ikke ligne en sæk kartofler, hvilket jeg ofte føler at jeg gør, når jeg hopper i noget for løst. Det er nok i høj grad stoffets kvalitet, der skal være i tip top.

    Svar
 2. Katrine Ny

  Jeg har bare ikke kunnet slå den cardigan ud af hovedet, siden jeg så den på din collage – og nu bliver det vist ikke nemmere! Den er altså lækker. Den ser ud til at være mørkeblå? Jeg troede faktisk den var sort med mørkeblå kanter. Hmm… jeg tror jeg bliver nødt til at klikke den hjem snart. Måske via flauntin app’en, som du anbefalede mig. Tak. :)

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Nej, den er mørkeblå, peacock er Libertine Libertines marineblå. Ellers kan du overveje den hvid/sort/grå melerede? Den minder om min model fra sidste år, som jeg har været vildt glad for. Og ja, 10% er jo også lidt.

   Svar

Skriv en kommentar