Dagens: Bukser bløde som smør

midtimellem-blog-modeblog-kokoon-cos-cashmere-pants-bukser-1 midtimellem-blog-modeblog-kokoon-cos-cashmere-pants-bukser-2 midtimellem-blog-modeblog-kokoon-cos-cashmere-pants-bukser-3 midtimellem-blog-modeblog-kokoon-cos-cashmere-pants-bukser-4Findes der noget bedre end tøj som er lige så behageligt som nattøj, men stadig pænt nok til, at man med god samvittighed kan have det på ud i offentligheden? Jeg er i hvert fald klart mere forfalden til den slags tøj, end stilletter og stramme silhouetter. Nyeste køb er disse bukser i en blanding af uld og cashmere fra Cos. Strikken er tæt og fast, så jeg håber, de på sigt vil holde formen og ikke blive slaskede. Godt nok fra deres leisurewear afdeling, men sat sammen med en top i et lækkert materiale og et par støvler, synes jeg sagtens, de kan forfremmes til hverdagstøj. Aller helst ville jeg have sat dem sammen med et par lidt mere rå biker støvler, men mit trofaste par fra Billi Bi blev definitivt slidt op sidste vinter, så nu er jeg på udkig efter en afløser.
Bukserne kan købes lige her.

2 tanker om "Dagens: Bukser bløde som smør"

Skriv en kommentar