Dagens: Arbejd arbejd

midtimellem-blog-modeblog-gravid-ventetøj-asos-libertine-felt-cardigan-1Et dugfriskt billede fra imorges, på vej ud af døren for at komme på arbejde. Ikke de mest spændende omgivelser, men jeg havde travlt for at nå det hele til tiden. Om en måneds tid er det slut med egen indkørsel og have, som kan tages i brug som baggrund i en snæver vending. Så går den vilde jagt efter nye gode steder at tage billeder, uden nysgerrige blikke fra naboerne ;) Idag har jeg nydt det dejlige efterårssolskin og klare, friske luft med en lang travetur sammen med en veninde med en tilsvarende babybule. Kun 3 1/2 uge er der imellem os, og det er enormt hyggeligt at kunne “følges ad”.
Tøjet er vist ret typisk mig lige for tiden; strømpebukser, en stram jerseykjole og en cardigan. For slet ikke at nævne ualmindeligt slidt hår. Går i seriøse overvejelser om at få det klippet i noget skulderlængde, når jeg endelig har en frisørtid i næste uge. Kunne være virkelig dejligt med noget lidt lettere, som endda er nemmere at vaske, rede ud og tørre.

34 tanker om "Dagens: Arbejd arbejd"

 1. Christine

  Den sidder godt nok fint den mave :) Savner lidt at være gravid, uden at det overhovedet slår livet med ny baby! Nyd det!

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg nyder i fulde drag, jeg har på ingen måde travlt, trives godt med at være i gravid. Og er heldigvis ikke nået til at blive utålmodig :)

   Svar
 2. Lou

  Ihh så fin du er med babybule :) Lidt samme “uniform” jeg tøffede rundt i, da jeg ventede Agnes. Men det holder bare med jerseykjoler og så var ovenud lykkelig, da jeg opdagede H&M’s mama strømpebukser.

  /Lou

  Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg tror også, der ryger et godt stykke. Synes jeg bruger enormt mange kræfter på mit hår, som godt kan være lidt besværligt.

   Svar
  1. Ida Forfatter

   Jeg tror også, jeg springer ud i det… Bruger enormt mange kræfter på det lange, besværlige hår, men uden at have ret meget fornøjelse af det. Og ja, ellers må det jo bare vokse ud igen.

   Svar
 3. ninna

  Du ser simpelthen fantastisk smuk ud Ida, og sikke en fin mave altså:-)
  Jeg siger også af med håret, slevom det flot som langt, så er det godt at prøve noget nyt, og det vokser jo hurtigt ud igen;-)

  Svar
  1. et cetera

   Det er virkeligt rigtigt, Ida – det ser ud som om der er tændt et lys inden i dig, det er meget særligt og meget smukt, når man ser det hos en vordende mor :-) Sjovt, at du går med overvejelser om at blive klippet – jeg fik også klippet mit lange hår i skulderlængde, da jeg ventede mit første barn … det føltes rigtigt på en eller måde …

   Svar
   1. Ida Forfatter

    Sikke nogle søde ord, 1000 tak!
    Mest af alt trænger jeg bare til noget nemmere hår, synes jeg bruger enormt meget energi på det. Og uden egentlig at udnytte længderne ret meget.

    Svar

Skriv en kommentar